Příspěvky uživatele - 116.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ostružiny ve vodce, 14.9.2016
Nevím co máte proti rybízu, když se dá dost cukru, je to stejně dobré jako ostružiny, ne li lepší!
Křovinořez do 5tis, 3.7.2013
tak nakonec jsem koupil stihl fs 55 tak snad jsem neudelal spatne:-)
takže myslíš radši ten dolmar než oelomac
tak ta Stihlka je supr ale skoro osum už je moc myslel jsem ten slabší Dolmar MS-24 U
Křovinořez do 5tis, 2.7.2013
I ten Dolmar by mněl být čtyřtakt  ,  myslím že to není čína tak by to mohlo vydržet víc i když kdo ví :)
No nevím, na heurece borec píše že s tím mněl trápení pro ženu to asi nebude ta je zvykla zapnout --vypnout (do elektriky a když nejede tak mám divočinu já :)
Z toho mám trochu strach nikdo neví co s tím kosili
Zdravím odborníky na sečení, chci pořídit křovinák pro dokošení kolem plotu a jiná místa kam nedojedu kosačkou a dvakrát do roku pár desítek metrů kam nedojedu s traktorem.Hlavní kritéria jsou pro mně aby mašina vydržela roky (alespon10), dále aby ho... celý příspěvek >
Sekačka McCulloch, 7.6.2013
Díky všem za rady a tipy. Vícemeně jsme se rozhodli pro elektriku Stiga Combi 44 E. Záběr 42cm, koš plastový 50l. Na záhradě jsou i stromy a jiné překážky takže by se pojezd stejně dost často vypínal. Má někdo zkušenost s touto sekačkou? Díky
Sekačka McCulloch, 6.6.2013
Nevím jestli těch 26kg bez pojezdu by manželka utáhla. A ještě s plným košem. Je to sice jen velmi mírný sklon terénu, ale přece jenom. Nevím. Ale pouvažuji. Díky
Sekačka McCulloch, 6.6.2013
Dobrý den. Uvažuji o koupi sekačky tak do 8000Kč. Co říkáte na sekačky McCulloch? Např.:McCulloch M 46-140 RX. Můžete mi poradit při výběru? Oplatí se koupit tuto sekačku, nebo se poohlídnout po jiné? Popřípadě jaké? Uvažoval jsem ještě o... celý příspěvek >
Jakou rostlinu na živý plot?, 14.3.2013
navím jak to u vás vypadá, ale já bych tam nasadil klidně habr. vyroste vysoko a je pěkně hustý.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika