|
Ostružiny ve vodce, 14.9.2016 Nevím co máte proti rybízu, když se dá dost cukru, je to stejně dobré jako ostružiny, ne li lepší! |
 |
Křovinořez do 5tis, 3.7.2013 tak nakonec jsem koupil stihl fs 55 tak snad jsem neudelal spatne:-) |
 |
|
 |
Křovinořez do 5tis, 3.7.2013 takže myslíš radši ten dolmar než oelomac |
 |
Křovinořez do 5tis, 3.7.2013 tak ta Stihlka je supr ale skoro osum už je moc myslel jsem ten slabší Dolmar MS-24 U
|
 |
Křovinořez do 5tis, 2.7.2013 I ten Dolmar by mněl být čtyřtakt , myslím že to není čína tak by to mohlo vydržet víc i když kdo ví :) |
 |
Křovinořez do 5tis, 2.7.2013 No nevím, na heurece borec píše že s tím mněl trápení pro ženu to asi nebude ta je zvykla zapnout --vypnout (do elektriky a když nejede tak mám divočinu já :) |
 |
Křovinořez do 5tis, 2.7.2013 Z toho mám trochu strach nikdo neví co s tím kosili |
 |
Křovinořez do 5tis, 2.7.2013 Zdravím odborníky na sečení, chci pořídit křovinák pro dokošení kolem plotu a jiná místa kam nedojedu kosačkou a dvakrát do roku pár desítek metrů kam nedojedu s traktorem.Hlavní kritéria jsou pro mně aby mašina vydržela roky (alespon10), dále aby ho... celý příspěvek > |
 |
Sekačka McCulloch, 7.6.2013 Díky všem za rady a tipy. Vícemeně jsme se rozhodli pro elektriku Stiga Combi 44 E. Záběr 42cm, koš plastový 50l. Na záhradě jsou i stromy a jiné překážky takže by se pojezd stejně dost často vypínal. Má někdo zkušenost s touto sekačkou?
Díky
|
 |
Sekačka McCulloch, 6.6.2013 Nevím jestli těch 26kg bez pojezdu by manželka utáhla. A ještě s plným košem. Je to sice jen velmi mírný sklon terénu, ale přece jenom. Nevím. Ale pouvažuji.
Díky |
 |
|
 |
Sekačka McCulloch, 6.6.2013 Dobrý den.
Uvažuji o koupi sekačky tak do 8000Kč. Co říkáte na sekačky McCulloch? Např.:McCulloch M 46-140 RX. Můžete mi poradit při výběru? Oplatí se koupit tuto sekačku, nebo se poohlídnout po jiné? Popřípadě jaké? Uvažoval jsem ještě o... celý příspěvek > |
 |
Jakou rostlinu na živý plot?, 14.3.2013 navím jak to u vás vypadá, ale já bych tam nasadil klidně habr. vyroste vysoko a je pěkně hustý. |
 |