|
Příspěvky uživatele - 194.226
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Identifikácia hmyzu, 29.1.2015 Řekl bych, že ano. Kdyžtak pro porovnání viz foto Rus domácí v zachovalejším stavu. Petr L. |  | Identifikácia hmyzu, 29.1.2015 Takhle na první pohled mi to připomíná něco z okruhu švábů. Petr L. |  |
|  | Co je to za houbu?, 9.12.2014 Já tedy vidím, stejně jako pan Josef, Strmělku mlženku. Nicméně do guláše také dobrá. Petr L. |  | Nepálivé feferónky nebo chilli, 25.8.2013 Trinidad Perfume (Parfume) vypadá zajímavě, celkem by mě nenapadlo mezi těmito druhy hledat něco mírně pálivého, mám to spojené spíše s Habanery. Tenhle rok jsem zkusil Jalapenos odrůda Jalahot, zatím ještě visí na keříku a pomalu začíná červenat.... celý příspěvek > |  | Kde sehnat odrůdu angreštu Šolcova naděje?, 30.6.2013 Na jaře jsem ji kupoval na dobírku v ovocné školce Malochýn (Bohumil Petruželka). Petr L. |  | Objednávka od Starkla, 30.6.2013 Dobrý den, tak samozřejmě, že přeprava si vybere svou daň, ale zrovna u Starkla si připlácíte dost navíc, tak bych čekal, že to bude mít ošetřené podstatně lépe a hlavně budou koukat, co lidem posílají.
Pokud Vás teď ocituji: "Ono je těžké poslat... celý příspěvek > |  | Stevia rebaudiana (cukerná), 16.6.2013 Zkusil bych Biool, v počátcích zabírá dobře. Mě se svilušky tenhle rok pustily do proskurníku a v zahradnictví mi tentokrát poradili preparát Symfonie 3 v 1 (je to taky z přírodního oleje). Efekt byl dokonalý, ale přišlo mi, že to způsobuje... celý příspěvek > |  | Dva druhy jahod, 16.6.2013 Co stále hledáme? Já osobně zajímavosti ;) V tomhle případě nejde ani tak o hledání jahody pro konzum, jako o zvědavost, co se z toho nakonec vyklube (viz mé dřívější podezření na recyklaci odrůdy Ananasová bílá). Bohužel rok práce přišel vniveč, což... celý příspěvek > |  | Stevia rebaudiana (cukerná), 16.6.2013 Zdravím. koukněte hlavně na spodek listů a k řapíku, zda-li tam nejsou drobní členovci (do 1 mm), případně i jemné pavučinky. Jakmile u sebe vidim podobnou "krupičku" na listech, tak to jsou většinou svilušky. Petr L. |  | Dva druhy jahod, 15.6.2013 Zdravím, chvilku trvalo tohle téma najít, ale protože u mě se zrovna extra nezadařilo, tak jsem tu pro změnu s dotazem. Urodilo se někomu na tomhle jahodníku něco?
Sazenice minulý rok celkem hezky rostla a bohatě odnožila, takže jsem získal další... celý příspěvek > |  |
|  | Redlove, 11.6.2013 Dobrý den, je to možné. V době, kdy tahle diskuse započala, tak Lubera sama uváděla množení jen na podnoži M9 a v Anglii se v obchodech objevila ještě na M26, takže z toho jsem vycházel. Od Starkla mi totiž oficiálně přišlo vyrozumnění, že oni... celý příspěvek > |  | Jak se dělají hybridní rajčata, 10.6.2013 Vrátil bych se ještě k dotazu pana P.Z. na záměnu "otce a matky". První, co mě napadlo bylo, že je to jedno. Jenomže pak jsem začal uvažovat nad tím, jak je to vlastně u heterozygotů a tady teď tápu. Resp. zda-li jsou všechny pohlavní buňky vzniklé... celý příspěvek > |  | Hnojenie paradajok granulovanými slepačincami, 2.6.2013 Dobrý den, nedávno jsem do jiného tématu umisťoval odkaz na návod od Agro, kde se používá granulovaný kravský hnůj v množství 300 - 400 g na rostlinu (pro normální vzrůstná rajčata). Granulovaný slepičinec na tom bude podobně. Na kusy bych to... celý příspěvek > |  | Kiwi nekvete - nerodí, 28.5.2013 Trochu to načnu. Ve stejném roce jsem u Starkla koupil odrůdu Jumbo a nechávám jí volně růst po konstrukci (bez střihu). Co jsem na počátku koukal, se střihem se počítá doba do plodnosti na 3 roky po výsadbě. Předpokládám, že i nestříhané sazenice na... celý příspěvek > |  | Chilli - na slunci uvadá, 19.5.2013 Rosil jsem většinou po ránu, ještě než začalo sluníčko pořádně hřát. Mám rostlinky na východním balkóně, takže k poledni už to jde do stínu.
Hydrogel používám vážený od firmy Agro CS, ale už je u nás minimálně jeden další prodejce, co ho... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|