Příspěvky uživatele - 76.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
rakos nebo ratan , 6.1.2008
nevite kde sehnat rakos nebo ratan schanim vsude mozne rakosove nebo ratanove pruty nebo nejake sazenicky abych jsi to mohl vypestovat potrebuji kvalitni pruty vice prumeru a delek potrebuju je na vyprasky...
kupa novej pily, 6.1.2008
nobudiz ale jak jse bude pan citit s profesionalnim drevorubcem pokud je to normalni clovek tak jse bude citit normalne. za dalsi i kdyz pan jsi poridi supr vykonou pilu s vykonem 3-4 kw tak stejnak rozdil neuvidi vedle profesionalniho drevorubce... celý příspěvek >
kupa novej pily, 5.1.2008
nevim co mate proti Stihlu a nevim co mate proti vykonu Dolmaru ps 500 staci uplne bohate.. to ze vy Slovaci musite mit vzdy neco extra je vas problem nevim proc jsem tahate HQ s vykonem 3,2 a 3,4 na takove rezanicko to ze pan toho ma ted na... celý příspěvek >
kupa novej pily, 4.1.2008
podle me je zbitecne kupovat drahe profi pyli dle me by stacilo dolmar ps 500  nebo dolmar ps 5000  nebo stihl 280 290 310
Zenoah Komatsu nebo Homelite, 30.12.2007
no ja mel na Dolmaru 111 listu 45cm uz v zakladu ale jak rikate je to celkem jedno ale jen me zajimalo jestli jsi muzu dat popripadne delsi listu
mam us tri favority a to je Dolmar PS 500 Dolmar PS 5000 A Stihl MS 280 ale vzhledem ze PS 500 je farmar tak zustava Stihl MS 280 ale ten je take farmar a stoji 14 800 a pak je DOLMAR PS 5000 a to je profi se stejnym vykonem jako MS 280 a za cenu 15... celý příspěvek >
husqvarnu ne ty ty ty to neni dobra pila na stavbu mam sve zkusenosti a specialni retez pro stavebniky se stejnak stupi jako obycejnej retez ono kdyz jse rezou prkna od betonu tak je jedno jaky retez mam vyzkouseno nejlepsi varianta obycejny retez a... celý příspěvek >
ja sam nevim oboje jak dolmar i stihl jsou krasne v me stavebni profesi je mi celkem jedno cim rezu ale hlavne aby to rezalo pamatu ji jak s 111 nebo s 180 jsem rezal tupym retezem jsem rezal prkna obalena betonem nebo na leseni zarezaval trami a... celý příspěvek >
Zenoah Komatsu nebo Homelite, 29.12.2007
tak po podrobnem prohledavani internetu jsem zjistil ze dolmar ps 500 ma otocenou retezovku pro snadnou vymenu retezu nevim jak ps 4600s ta ais take. ma take snadny pristup k filtru a je jednopackova to je vyborne a ted nevim jestli dolmar nebo... celý příspěvek >
Zenoah Komatsu nebo Homelite, 29.12.2007
omlouvam jse ze jsem nezavolal jak jsem slibyl neni cas jsem furt nekde mimo ale chtel jsem se zeptat rozhodnul jsem se takto nema cenu kupovat neznamou znacku ktera v Karlovych Varech nema servis a rozhodnul jsem to takto Dolmar PS 500 nebo Dolmar... celý příspěvek >
Zenoah Komatsu nebo Homelite, 25.12.2007
s tema dotazama mate pravdu nechci kupovat zajice v pytli radeji jsi klidne priplatim na lepsi znacku a pokud vam to teda nebude vadit tak ja bych vam kdystak zavolal ve ctvrtek po svatkach dekuji
Zenoah Komatsu nebo Homelite, 24.12.2007
jde mi o to jestli Komatsu je na nejake lepsi technicke urovni jako treba HQ Stihl Dolmar nebo je to pyla urcena do hypermarketu nerad bych koupil kram us jsem rozhodnutej ze jsi ji poridim ale stale vaham Homelitku jsem vyradil po prostudovani... celý příspěvek >
Zenoah Komatsu nebo Homelite, 23.12.2007
takze Zenoah Komatsu myslite ze neni spatna znacka jde mi o to ze je cenove prijatelna nevim jestli investovat do Stihlu nebo Husqarny  ktere jsou o par tisic drasi nebo poridit Zenoah Komatsu jde mi o to abych nekoupil neco co po deseti... celý příspěvek >
Zenoah Komatsu nebo Homelite, 23.12.2007
Dobry den co jsi myslite o motorovych pilach Zenoah Komatsu vseobecne mam v planu jsi koupit gz4000 nebo gz 4500 mate nekdo skusenosti co jsi myslite a nebo premyslim nad homelite uvytal bych nazory a rady dekuji.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika