|
Příspěvky uživatele - 150.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Znáte dlažbu z kamínků a pryskyřice?, 25.6.2013 Dobrý den,
ačkoliv jsme opravdu dodrželi všechny postupy prací (jak při betonování kolem bazénu, tak při přípravě směsi Topstone - je to drahá záležitost, byli jsme velice pečliví), po zimě se celá vrstva Topstone začala odlepovat.
Telefonicky... celý příspěvek > |  | Sekačka Honda pro plochu 3000 m podle vibrací, 7.5.2013 Děkuji za příspěvek, Stigu Turbo 53 S BW s motorem Honda jsem původně vyloučila, protože někdo v diskuzi u jiného tématu uváděl, že má velké vibrace. Snažila jsem se ji vyzkoušet na trávě - zatím jsem nenašla... celý příspěvek > |  |
|  | Sekačka Honda pro plochu 3000 m podle vibrací, 7.5.2013 Ještě upřesňuji, jde o vibrace motoru přenášené na držadlo sekačky při práci nebo i když sekačka jen stojí, ale je zapnutá. U některých strojů mne začnou brnět ruce a po delší práci je přestávám cítit - prostě tu sekačku musím "pustit". Podobné... celý příspěvek > |  | Sekačka Honda pro plochu 3000 m podle vibrací, 6.5.2013 Dobrý den,
potřebuji koupit sekačku pro plochu 3000 m na pravidelné sekání okolo domu, velice mírný svah, téměř bez stromů a překážek, bez sběru do koše. Můj výběr je Honda HRG 465 SDEX s 4,5 HP se záběrem 46cm. Tuto sekačku jsem vyzkoušela... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|