|
Příspěvky uživatele - 212.51
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
UV lampa vs startovacie bakterie a ostatne bakterie, 24.6.2013 Dobry den pane Hrkal, nedavno jsme se zde bavili o uv lampe.Nasel jsem si 55w Oase vitronic a nebo Aquaking JUVC-PU 55w, ale nevim, ktera je vhodnejsi vzhledem k tomu, ze jsem spocital prutok cerpadla pouze 3000 litru za hodinu.Budu moct nekterou z... celý příspěvek > |  | UV lampa vs startovacie bakterie a ostatne bakterie, 11.6.2013 Dekuji Vam za radu. |  |
|  | UV lampa vs startovacie bakterie a ostatne bakterie, 10.6.2013 Mam tam 10 vetsich koi.Filtr mam vyrobeny z 300L sudu, cerpadlo mam 5let a vykon ten uz neznam.Voda je hodne zelena, tak jsem uvazoval koupit uv lampu a pak vysavac na bahno, ale nevim jestli to pomuze?Kvalita vody, kdyz uvidim ryby tak to bude... celý příspěvek > |  | UV lampa vs startovacie bakterie a ostatne bakterie, 9.6.2013 Dobry den, jak silnou uv lampu bych mel pouzit na 10m3 vody? |  |
|
|
|