|
Příspěvky uživatele - 148.26
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sklizeň rajčat 2013, 31.8.2013  .Tak som dnes urobil dalsi mensi zber, ked ma nic lepsie nenapadne tak zajtra skoncia v pretlaku |  | Sklizeň révy 2013, 28.8.2013 Neskusal lebo ho nemam, a nema ho ani nikto koho poznam. U nas skoro nikto hrozno nepestuje, tak to je tazko. :) Aj tak ho budem musiet zakupit, aby som neostal pri dohadoch. Ak mate niekto tip, na nejaky lacny muštomer/refraktometer, vhodny na... celý příspěvek > |  |
|  | Sklizeň révy 2013, 27.8.2013 Podla mna by to mohli byt udaje aj z tohto roku. Nemam sice refraktomer, no Solaris je uz aj v mojich drsnych podmienkach no na slnecom stanovisti, uplne sladky. |  | Počasie a očkovanie, 27.8.2013 Pane AB, ja ockujem vo vetsine pripadov takto, je to pre mna pohodlnejsie a rozdiel v ujatelnosti som nezaznamenal. |  | Kdy sklízíte nedozrálá rajčata?, 26.8.2013 Ja tak robim tesne predtym, ako ma byt prvy prizemny mraz. |  | Nejtěžší rajče, 22.8.2013 Presne tak, z vlastnej skusenosti viem ze cim je paradajka tazsia, tak s tym priamo umerne stupa pravdepodobnost ze nevyzreje pekne rovnomerne. Aspon na rastline nie. |  | Nejtěžší rajče, 18.8.2013 Ja som sa pocas rastu pohraval s myslienkou, ze otrham vsetky ostatne z rastliny, a necham len tuto jednu (uz vtedy bola najväcsia). Len som potom nemal skoro ziaden volny cas na taketo veci, a tak tato paradaky rastla v strapci este s jednu asi... celý příspěvek > |  | Nejtěžší rajče, 13.8.2013 Dnes som robil lečo, tak som ochutnalval, a chut je prekvapivo dobra, ze by som ich dokazal jest len tak s chlebom, maslom a solou.
|  | Katinka - termín dozrievania, 13.8.2013 Vzhladom na vasu polohu je to nejako skoro, u nas co ju maju ludia. tak nikomu este len nezacina cervenat (mne takisto nie), a to hospodarime o cca 100mnm nizsie. P.Z. |  | Nejtěžší rajče, 13.8.2013  U mna je celkovo uroda tento rok pokial ide o rajciny iba priemerna. Na niektorych Beefmasteroch sa mi tvorili nevzhladne "catface", a preto pocet rastliny na buduci rok zredukujem asi na 1-2. Pridam aj jednu fotku, aj ked urcite pokial ide o... celý příspěvek > |  |
|  | Vinič Solaris - sadenica, 9.8.2013 V knihe Rukovet Vinare, autori pisu ze miesto vrublovania ma byt 5cm nad povrchom pôdy. |  | Vinič Solaris - sadenica, 9.8.2013  Solaris je dost bujna odroda, aspon ked je vypestovana z odrezku. Pri vrublovanej sadenici bude asi zavisiet rast od podpnika. Mozno ta vasa sadenica mala slaby korenovy system. Inak len pre zaujimavost môj Solaris vypestovany z odrezku, priniesol... celý příspěvek > |  | Sklizeň rajčat 2013, 6.8.2013 Ja by som ju dal do kečupu, pripadne plody niekomu daroval. Alebo miesto po nej planujete nejako vyuzit? |  | Nemoc rajčete?, 5.8.2013 Tak ono vo velko produkcii im ten zapach isto nevadi, oni totiz pestuju zeleninu na predaj. No my co si ju pestujeme na jedenie, sme narocnejsi... |  | Nemoc rajčete?, 5.8.2013 Ja som to citil dost dlho tiez, naštastie to prestalo. Nic no, budem ho pouzivat iba na zemiaky, tam ten smrad az tak nevadi, a v lepsom priapde bude smrdiet aj mandelinke. Akurat ze jeho ucinok ma nejako nepresvedcil... |  |
 |
|
|
|