|
Příspěvky uživatele - 138.131
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dýňoviště 2015 + 2016, 5.10.2015  tak taky něco připojím
|  | Dýňoviště 2015 + 2016, 28.9.2015 tak já mám po dnešku sklizeń taky za sebou.Mám přes 50 dýní odrůd Tristar, Pink Bananna, Pečárka,Golden Hubbard, Goliáš,Australian Butter, křížence hokkaido, pečárek,zelené velké turbany.Část dýní není 100% zralá, tak je budem brát přednostně.Foto... celý příspěvek > |  |
|  | Sklizeň 2015, 20.8.2015 tak u mě to přežilo v pohodě Pražské dlouhé žluté a Krošečka Havrošečka F1,docela odolalo i obří Zamorano/ má jen tenoučké vrásky/.Dost popraskalo Rudomasé z Hané, ale pěkně to zaschlo.Ve foliáku i venku nejvíc praská Kosmonaut Volkov, tomu stačí i... celý příspěvek > |  | Sklizeň 2015, 16.8.2015  další slíbené fotky
|  | Rajčata - nemoc, 15.8.2015 taky sem to letos měla, je to opravdu spálené, odkrojila sem to/ šlo a hodně velké plody skvrnitých římanů/,a normálně to snědla.Nic tomu není. |  | Sklizeň 2015, 14.8.2015 mohlo by jít o odrůdu Taiko |  | Sklizeň 2015, 14.8.2015 Moc pěkné.Jak se vám to daří zpracovávat, mě už se to kapku hromadí-mám hlavně velkoplodé -biftekové odrůdy, a to to teprv začalo... asi vyndám sušičku a pomalu začnu.Udělala sem zas nějaké fotky, až bude chvilka tak něco vložím. |  | Sklizeň 2015, 11.8.2015  tak sem konečně pořídila pár fotek
|  | Sklizeň 2015, 2.8.2015  u nás je teplo a pod mrakem-a pršet by moc potřebovalo-i když pro rajčata je to OK
|  | Sklizeň 2015, 1.8.2015 tak ted sem četla na netu, že má být suchý a hodně teplý srpen-pro rajčata to bude super.Papriky dvakrát denně zalívám a sprchuju vrchem, takže o ty se nebojím, mám tam obří bomby.Cukety mám na netkané a v dosahu vody takže taky OK.Horší dýně, ty moc... celý příspěvek > |  |
|  | Sklizeň 2015, 29.7.2015 No možná to mám přesušené, nevím... ale každopádně mi vydrží bez plísně do druhého roku.Před použitím rajčata namočím do vroucího octového nálevu, aby zgumovatěly, nechám okapat a pak dám do oleje.Jsou trochu jiné než koupené, ale chutnají také... celý příspěvek > |  | Sklizeň 2015, 27.7.2015 Přesně tak, skladuju také ve sklinkách se závitem, perfektně vysušené. Ještě mám jednu sklenici od lonska uplně v pořádku. Suším v sušičce ovoce nařezané na plátky, posolené.
|  | Vošky na paprike?, 21.7.2015 dělám to tak už roky, ale letos to vůbec nepomáhalo, asi už si ty bestie vypěstovaly imunitu. |  | Rajčata - malá a deformovaná, 14.7.2015 ono to opylení v tom skleníku je často horší-je tam o moc tepleji než venku-já mám foliák, takový ten s tím zeleným mřížkováním a taky pořád otevřené a okýnko do průvanu-u mne je to zas naopak pravidelně přicházím o spodní vijany u rostlin dále ode... celý příspěvek > |  | Rajčata: zakrnělé výhony, 13.7.2015 je to zbytkovým herbicidem, a ta doba od přesazení bývá ten měsíc, nikdy to není hned-loni sem to měla taky a letos sem udělala pokus-jedna sazenice se obětovala do podezřelé zeminy... a výsledek-kroucení.
Letos sem koupila substrát-obyčejný na... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|