|
Doporučte sekačku na cca 300m2, 16.12.2011 Několik rad:
Honda Izy HRG - předražené sekačky bez výbavy (nemají ani mulčování)
Dolmar a Stiga - beru jako dobrou volbu, solidní cena a kvalitou na úrovni
Ibea - mám doma a mohu vřele doporučit |
 |
Pasivní plečka Vari, 24.11.2011 Já používám rotační (RPT2) od letoška a musím říct, že s výsledkem práce tohoto zařízení jsem více než spokojen. Bez problémů zkypří i silně zaplevelené mísy okolo stromů, na jaře s ní zapracovávám hnojivo na záhonech a občas kypřím mísy kolem stromů... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Benzín s olejem do 4-taktu?, 21.11.2011 Letos jsem zkoušel starší směs do pily s olejem Husqvarna LS... motor Honda GCV 135 a bez jediného problému. |
 |
Sekacky Mountfield nebo jine, lepsi?, 20.11.2011 Toro jsou sekačky stavěné na americké trávníky. Stejně tak jako výrobky rodiny Husqvarna. Sekačka dělaná na naše šťavnaté trávníky má hluboký korpus a možnost pracovat s nožem s křídly. |
 |
Dolmar 5105, 17.11.2011 Věřím, že vám bude dobře sloužit jako naše PS 500...jsou to dobré pily. |
 |
Dolmar MS-335.4U alebo MS-330U, 16.11.2011 Za sebe mohu vřele doporučit MS 335.4U. Je to neskutečný stroj!!! Měl jsem jej půjčený v rámci testování a byl jsem velmi příjemně překvapen nejen kvalitou zpracování, ale i použitým motorem. Motor je čistokrevný japonec Robin EH 035 s rozvodem OHV a... celý příspěvek > |
 |
Zahradní traktor, 31.10.2011 Dolmar, stejně tak jako Honda, Stiga, Castelgarden, Solo a další jsou vyráběny v GGP a jsou to velmi solidní traktory. Nicméně je pravda, že i základní Starjet 102/17,5 je bytelnější, má litinovou nápravu a sekací plošinu s litinovými domky. YardMan... celý příspěvek > |
 |
Tera - výměna motoru za 4-takt, 28.10.2011 Tyto slova mohu víceméně potvrdit - řada uživatelů kašle na údržbu, na zimu nevypouští benzín z karburátoru a kupuje nejlevnější benzin s nízkou kvalitou.
Na VARI bych se těch motorů nebál, mám s nimi jen pozitivní zkušenosti. Na veškeré práce... celý příspěvek > |
 |
Kultivator, 11.10.2011 No, tak já z vlastní zkušenosti doporučuju Vari - i příslušenství mají propracované, a to k oběma převodovkám. Z mého hlediska má tato skládačka velmi solidní kvalitativní standarty. Sice je Varča, jak já říkám, drazší, za to ale při správné péči... celý příspěvek > |
 |
Trakturek Stiga vs. Starjet vs. Snapper, 21.9.2011 No tak jak vidím, tak jste vybíral velmi dobře. Stiga je vyráběna v GGP a oblíbena pro svoji spolehlivost a dostupnost náhradních dílů (dají se použít díly z Castelgardenu, Dolmaru a podobně, je to vyráběno v jedné fabrice).
Starjet a Snapper jsou... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Vari nechce startovat, 1.9.2011 Zřejmě se jedná o zaseklý jehlový ventil - díky tomu se karburace přeplavuje a motor se díky tomu uchlastává. |
 |
Mulčovač Vari F530 výměna motoru Honda GCV 160 za 190, 29.8.2011 Pokud má motor najeto jen 7 motohodin, s jeho výměnou bych tedy rozhodně počkal!!! On totiž nemusí být ještě zajetý, což se projeví na výkonu - většinou ke zvýšení dojde až po cca 20 mth, kdy si díly v motoru začnou sedat, tím klesne spotřeba a motor... celý příspěvek > |
 |
Mulčovač Vari F530 výměna motoru Honda GCV 160 za 190, 29.8.2011 Jezdil jsem jak s F530, tak i s většími F600 a F700. Ten rozdíl ve výkonu mezi F530 (GCV 160) a F600 (GCV 190) je poměrně dost znatelný. Nicméně F530 považuji za velmi vydařený stroj. |
 |
Mulčovač Vari F530 výměna motoru Honda GCV 160 za 190, 28.8.2011 Dá se koupit samostatný motor - například si jej objednejte u BG technik v Praze.Vari teď využívá GSV 190 i jako pohonnou jednotku ke stavebnici. |
 |
Nejlepší sekačka na trhu, 28.8.2011 Samozřejmě, že na takový pozemek, kde je hodně objíždění a dosekávání, tak HRX 476. |
 |