|
Koupě silnější motorové pily, 26.1.2009 Škoda že jste si nevzpoměl koupit pilu minulý týden.Protože Husqvarna měla akci a H365 byla za necelých 16 000,-Kč.Tedy mírně připlatit a místo H455,nebo H460 by byla.Teďka jsem koukal a už zase je za 20 000,.Nejsem žádný prodejce, ale na výběr to... celý příspěvek > |
 |
Pila Güde KS500B, 23.10.2008 Včera jsem byl na Mělníku běhat po úřadech a stavěl jsem se v mém oblíbeném marketu - EVA ,chodím tam hlavně pro pleny protože pampers a huugies tam mají téměř vždy v akci, ale co mě tam udeřilo do očí byla tato pila Güde... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Husqvarna 365 - nechce chytit, 22.10.2008 A ještě mám dotaz, pokud uchlastám pylu a nepodaří se mi ji nastartovat, vyndám svíčku otočím pilu protočím aby píst vytlačil přebytečné palivo a co dál.Startuji opět se sytičem nebo už jen s půl plynem. |
 |
Husqvarna 365 - nechce chytit, 15.10.2008 Přesto děkuji všem moc za snahu Saša |
 |
Husqvarna 365 - nechce chytit, 14.10.2008 Pravda je že jsem to tady rozepisoval proto abych to co nejpodrobněji vylíčil chlapům co tomu rozumí aby mohli poradit.Startovat pilu je jednoduché lepší jednou ukázat a pochopí to každý.Myslím že není šmejd ani dolmar ani husq. a všechny dvoutakty... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna 365 - nechce chytit, 14.10.2008 Tak jsem byl včera vservisu servisman vzal pilu do roky a na druhé zatažení se sytičem škytla a po jeho zasunutí na druhé zatažení chytla, od začátku mu šla pěkně za plynem.Nechal ji běžet asi 1 minutu přitom jí držel vysoké otáčky pak ji... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna 365 - nechce chytit, 13.10.2008 Ta my šla od začátku za studena prvních pár sekund špatně do otáček po zásahu servismana se to o něco zlepšilo.A nyní se to rapidně zhoršilo plus ty špatné starty Saša |
 |
Husqvarna 365 - nechce chytit, 13.10.2008 A ještě omluvte ty hrubky, poslal jsem to a pak pročítal je jich tam jak máku |
 |
Husqvarna 365 - nechce chytit, 13.10.2008 Na seřízení jsem byl po asi po 10-ti spálených nádržkáh.Absolvoval jsem to dokonce dvakrát.Poprvé to bylo tak že servisman pilu natočil držel plný plyn to opakoval několikrát a potom řekl že s karburátorem nic dělat nebude že vše je v cajku.Za týden... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna 365 - nechce chytit, 13.10.2008 Dobrý den mám novou pilu Hq365.Naštěstí v záruce a odpoledne ji dám do servisu u autorizovaného prodejce kde jsem ji zakoupil.Ale nedá mi to, tak zkusím to ještě nadhodit zde.
Pila je 5 měsícu stará a má zasebou max 20 motohod.Benzín kupuji jen... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Poradte mi Stihl nebo Husqvarna?, 23.9.2008 Ohledně HQ 365.Pro doplnění. |
 |
Poradte mi Stihl nebo Husqvarna?, 23.9.2008 Reagoval jsem na příspěvek od 176.173(6-tý shora).Myslel jsem si, když dám vložit příspěvek v jeho odstavci zařadí se můj pod něj, ale on skočil normálně na konec a byl jsem v diskuzi již mimo mísu. |
 |
Poradte mi Stihl nebo Husqvarna?, 23.9.2008 Proč je u vás H 365 neoblíbená?Mám ji a všude jsem na ni četl a slyšel jen samou chválu. |
 |
Levná aku řetězová pila, 5.9.2008 Já bych tu aku nechtěl ani za zlatý prase.
Taky se podepíšu HQ365. |
 |
Nová pila, 15.7.2008 Na té pile nic nesundaval, ani napnutí řetězu nekontroloval, ale vím že filtr byl ok protože jsem den před náštěvou umyl v jarové vodě dle návodu a řetěz jsem měl také dobře natažený.Nevím co mám tedy dělat, mám jít do jiného servisu? Sám si to ale... celý příspěvek > |
 |