Příspěvky uživatele - 166.203

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co to je za Kaktus?, 29.6.2013 Obsahuje fotku
Zdravím. Chtěl jsem se vás zeptat.Koupil jsem si Kaktus za 50Kč ale nevím co to je za kaktus a jak se o něho starat. Mohly by jste mi poradit? Děkuji předem.
Černí mravenci na jabloni, 10.6.2013
Tak jak jak na ty mravence? Kmínek natiram tím chemostopem, ale jestly mám mšice na stromě, tak jestly mravenci likvidujou mšice a nebo mravenci rozmnožujou mšice? Nevím co mám s těma mravencema dělat, snad mi mravenci nenapadnou i... celý příspěvek >
Černí mravenci na jabloni, 10.6.2013
Zdravím všechny. Chtěl jsem se zeptat, na malé jablůňce mi se tam vcyskytujou černí mravenci. Mám strach že mravenci mi tam nanosí mšice. Jak se mám zbavit mravenců na jabloni, aby mi na strom nechodily? Nebo Mravenci ničí mšice?
Kanadské borůvky -- Množení, 21.5.2013
Zdravím všechny. Strejda má Kanadské Borůvky na zahradě a krástně plodí,. Chtěl jsem se zeptat. Jak se rozmnožuje Kanadská Borůvka? Prosil bych o nějaký podrobnej návod, jsem začatečník a tak rád bych si od něho donesl ustřihnutej z jeho stromku... celý příspěvek >
Koupit křovinořez OleoMac 746T nebo 753T?, 19.12.2012
Dal jsem za něj 11000kč bylo to v té akci kdy měli ty ořezané ceny. Ta akce s tím benzínem přišla později, ale už není tak výhodná
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika