|
Příspěvky uživatele - 166.4
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Karel, Jiří - polykarbonátové pařeniště, zkušenosti, 26.3.2016  Skleník Venus - zpráva po 6. zimě.
Vše při starém, skleník stojí, nic z něj neopadává, polykarbonáty bez poškození, stínění s duvilaxem drží.
Zima dohromady žádná, sníh žádný, minimální teplota -11 C jen jednu noc, jinak kolem -5... celý příspěvek > |  | Co je to za rostlinu?, 19.3.2016 Souhlasím. |  |
|  | Identifikace rostliny, 25.2.2016 Když to bylo naživu, tak to mohlo být nějaké Senecio.
|  | Moj sklenik z CD profilov, 21.2.2016 Ty kanystry ještě zvažte, podle mne zabírají zbytečně velkou plochu záhonu. |  | Starý obrovský šeřík něco přes 70let, 21.2.2016 Ty otvory prostředkem starších větví šeříku nejsou známkou choroby ale vrozenou vlastností tohoto keře. Dokonce má podle nich latinské jméno Syringa = syrinx = Panova flétna. Tak jak radí paní Lída, vyřezávejte jen větve, které jsou zcela suché až po... celý příspěvek > |  | Starý obrovský šeřík něco přes 70let, 21.2.2016 Pokud Vám nevadí jeho velikost, nedělal bych s ním nic - je to pěkně rostlý starý keř. Pro lepší kvetení bych jej přihnojil. |  | Duhová růže, 13.2.2016 Ty děložní lístky mi připomínají běžnou popínavou letničku pojívnici = Ipomea, event,. něco jiného ze svlačcovitých.
Růže to není stoprocentně.. |  | Pěstuje někdo Eucomis?, 13.2.2016 Oprava - příspěvek 12.2.2016 17:10 - patří tam Eucomis = chocholatice a ne Eucharis = Urceolina = líbenka. |  | Pěstuje někdo Eucomis?, 12.2.2016 O pěstování hvězdníků je spousta informací na netu, i v češtině.
Eucharisy mám v polostínu, zalévám přiměřeně, není to sukulent ani bahenní kytka, hnojím v době růstu a květu jednou týdně kristalonem jako ostatní kytky, zemina obyčejná pro... celý příspěvek > |  | Řez mišpule, 8.2.2016  Něco o mišpuli ze Zahrádkáře:
|  |
|  | Jak na mladou lísku, 30.1.2016 V návodu, který jsem Vám poslal, se nepíše nic o tom, že se mají větve zakracovat KAŽDOROČNĚ. |  | Jak na mladou lísku, 30.1.2016  Keřová líska je pravokořenná, stromek je roubován na lísku tureckou. Pravidla řezu máte v příloze. |  | Neopadavé keře, 30.1.2016 Ani jeden z nich zdaleka nedoroste 3-5 metrů, což byl první požadavek na větrolam. |  | Mandloň záchrana, 30.1.2016  Zahrádkář 3/2006
|  | Neznámý druh luskovin, 3.12.2015  Osobní zkušenosti žádné, ale toto o prvních dvou psali v Zahrádkáři.
|  |
 |
|
|
|