|
Příspěvky uživatele - 9.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dýně - jak ovlivnit velikost plodů, 28.8.2014 Jedl jsem kdysi výtečná kandovaná jablka. Jak píšete u dýní, chutnala po jablkách. Ale připravovala se přes týden, recept přesně už neznám.
|  | Částečně nedozrálá rajčata - kde dělám chybu?, 26.8.2014  Sklízeno podle popisu nahoře. |  |
|  | Neznámé, 26.8.2014 Řekla bych nějaký rozchodník. Hanča |  | Trvalka, 25.8.2014 Řetězovka - Physostegia virginiana. Hanča |  | Částečně nedozrálá rajčata - kde dělám chybu?, 22.8.2014 Pokud jde o Stupická, letos mi dozrávají parádně, až k bubáku rychle červenají, i Bejbina. Trhám rajčata na počátku zbarvení a nechávám dojít v místnosti. Zrají letos rychle a pravidelně. Loni to dělalo popsaný problém. Dvě změny oproti loňsku.... celý příspěvek > |  | Réva ve skleníku a plíseň, 18.8.2014 To vypadá na padlí, stříkejte ihned, přípravek najdete na agromanuálu nebo tady pod heslem padlí. Hrozny ve skleníku napadá často i plíseň šedá, jak vypadá a přípravek opět na agromanuálu. |  | Penetrace interierove omitky, 18.8.2014 Ano, nátěr vápnem štuk uhladí, uzavře póry a sjednotí povrch, vytvoří se glazura. Ale penetrace je pod moderní barvy nezbytná, zeď má pak nižší a stejnoměrnou savost a lépe se s nátěrem pracuje. Tazatel to chce mít za odpoledne hotové, systémem hup... celý příspěvek > |  | Penetrace interierove omitky, 18.8.2014 3x nabílit řídkým vápnem a pak teprve penetraci a nátěr. |  | Měli jste letos americké padlí?, 17.8.2014 Angrešt mám jen jeden, prastarý, takže odrůdu neznám, loni měl padlí dost a dost, letos bez postřiku vůbec nic. Hanča |  | Živý plot k silnici, 16.8.2014 Nevím, jestli bylinka z takového stanoviště bude dostatečně "zdravá". Pravdu má SfK, múže to být veřejné prostranství a tam si nelze dělat libovolé úpravy. Je třeba taky zvážit, zda se to tam hodí z hlediska bezpečnosti dopravy, např vyjíždění na... celý příspěvek > |  |
|  | Už rostou, 14.8.2014 Pane Romane, děláte mi radost. Konečně někdo, kdo nekecá a přizná, že velké hříbky byly červivé. Vždycky mě pobaví, když v televizi ukazují nějaký superobří hřib a šťastný nálezce těch červů sdělí národu, že hřib byl dočista úplně zdravý... celý příspěvek > |  | Güde Vintec High Wheeler 510 BS 675, 13.8.2014 Máte s tím nějaké speciální zkušenosti? Já jen letošní sezónu zcela bez potíží. |  | Plané květy okurek, 10.8.2014 Včely jsou tam platné jak hluchej pes na honě, když to nekvete. Jaká je to odrůda? Nevysel jste například Linda F1 mix? Tam je v pytlíku taky opylovač.
|  | Jak zpracovat nadbytek salátových okurek, 10.8.2014 Do leča se to opravdu dá - je to neutrální hmota, která přijme chuť rajčat a paprik.
Další možnost je polotovar do bramborového salátu - nakrájím rovnou na kostičky i s mrkví, cibulí a křenem, normálně steriluji jako nakládačky (ale nálev do... celý příspěvek > |  | Motor Honda GCV 135 - průsak oleje, 9.8.2014 Je velmi nepravděpodobné, že by konstruktér navrhl díru do karteru, aniž by to mělo důvod. Bude to asi hřídel regulátoru a ta dovnitř musí. Odpoví snad znalejší kolega, domníval bych se, že tam nebude víceméně nic, nebo nějaký o kroužek. Ten průsak... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|