|
Malé akvárium ve skleněné kouli, 5.11.2012 Dobrý den.malé akvarko mám, rostliny rostou, rybky žijí, rozmnožují se.problém je s čištěním víc se musím starat než když je akvárko na více litru.
|
 |
Opravy a údržba malotraktoru TZ 4K 14, 20.4.2010 Nevite z ceho by pasoval starter? Diky Lada |
 |
|
 |
Opravy a údržba malotraktoru TZ 4K 14, 9.4.2010 je to tk 10 rika semu holdr s 12 motorem dnes to nafotim lada |
 |
TK, TZ, MT, Holder, 6.4.2010 Mate pravdu to same mam z 1 na 2 dvojka rychla 3 pomala a4 rychla slaba skoda chtelo by to lepsi prevodovku Lada |
 |
Opravy a údržba malotraktoru TZ 4K 14, 6.4.2010 koureni motoru mam holdr s 12 moterm vybrus pred 5 lety s duvodu zadrel se moter k vuli vzduchovemu filtru.Nasal spony z rozpadle dratenky filtru vymena za novy papirovy.Motor strasne kouri bere olej.Rozdelal jsem strasne poteceny vyfuk od oleje a... celý příspěvek > |
 |
Slivovice - kvas, 4.12.2009 Kvas - vápno
Kdo má zkušenosti z přidáním vápna do bečky s kvasem před pálením?Slyšel jsem to v pálenici.Vým že vápno ničí kiseliny máte s tím někdo zkušenosti? |
 |
Slivovice - kvas, 3.12.2009 Kvas
Slišel jsem že před pálením je dobré dát do bečky s kvasem tochu zhašeného vápna a rozmýchat a tím se zbaví kiselin. je známo že vápno neutralizuje kiseliny Máte s tím někdo zkušenost? |
 |
Preprava kvasu, 3.12.2009 paleni v dvouplašti nebo s mychani je kvalitnějši než palit bez mychani s děrovanou poklici??proč ji teda vyrobci kotlu prodavaji děkuji za nazory |
 |