|
Příspěvky uživatele - 4.22
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Modřín na kmínku, 24.5.2013 Dobrý den, chtěla bych si pořídit převislý modřín na kmínku.Zjistila jsem že je více druhů, jaký druh máte a jaké máte zkušenosti? |  | Co je to za chorobu?, 16.9.2012  tak ještě fotka znovu
|  |
|  | Co je to za chorobu?, 16.9.2012  DALŠÍ FOTO... Flíčky na listech jsou od postřiku na houbové choroby
|  | Co je to za chorobu?, 16.9.2012  Prosím o radu co schází možná přebývá mladému Rodedendronu, dostala jsem tento týden koupený ale něco mu asi je.Má flíčky a kroutí se listy nahoru |  | Úprava terénu a výsev trávy, 8.9.2012 Chtěla bych poradit koupila jsem zahradu 400m2.Musely jsme vykácet spoustu keřů a stromů, tím pádem jsou díry a pozemek je celkově do tvaru U, chci navézt hlínu a srovnat.Mám s původní zeminou něco podniknout, jako zrýt, odplevit?Nebo stačí pracovat... celý příspěvek > |  | Založení nového trávníku - co s chemicky zlikvidovaným původním trávníkem, 6.9.2012 Chtěla bych poradit s podobnou věcí.Mám pozemek ve tvaru U, chci navézt hlínu, srovnat.Mám s původní zeminou něco podniknout, jako odplevit zrýt?Nebo stačí pracovat až s návozem?Ten upravit, odplevit,vyčistit a následně zasít? |  | Zná někdo název?, 5.9.2012 Děkuji.Ta ošklivá díra je od přerostlého jalovce který překrýval tento stromeček.S tím tvarem nevím, koupila jsem zahradku a soused vedle ho má taky, ale malý a má tu korunu stáhlou do tohoto tvaru nějakým provázkem. |  | Zná někdo název?, 1.9.2012  Prosím znáte někdo název tohohle stromku? |  |
 |
|
|
|