|
Příspěvky uživatele - 166.112
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kartušová filtrace, 17.2.2016 Dobrý den, ráda bych se zeptala zda li je tu někdo kdo má zkušenosti s kartušovou filtrací u bazénu - velikost bazénu 3,66 x 1,07. Děkuji :) |  | Dřišťál - znečištění fasády, 24.5.2013 Dobrý den, myslím, že keře jsou v tom úplně nevinně |  |
|  | Vrba japonská, 12.5.2013 Mám celkem tři a řežu je odmala skoro na pahýly a bez problému vždy obrazily - během sezony je musím ještě stříhat dvakrát (to už samozřejmě méně, jen konce). Letos jsem to udělal opět tak - stříhal v polovině dubna a nyní už mají tak 5 cm... celý příspěvek > |  | Slunečnice vytrvalá, 26.4.2013 Dobrý den, už delší dobu marně sháním tuto rostlinu.
Je docela podobná janebě, ale kvete o něco déle. Občas ji vidím v zahradách, ale ještě jsem se s ní nesetkal v zahranictvích.
Děkuji za tipy, kde by byla k sehnání.
S pozdravem Petr
|  | Pěstování amarylis po odkvětu, 15.4.2013 Dobrý den! Pěstuji amarylisy už velmi dlouho, možná 30 let, původně jsme měli jenom klasickou červenou odrůdu, v současné době přikupuji různé pestřejší odrůdy.
Můžu říct, že se mi nejlépe osvědčilo nedělat s touto rostlinou vůbec nic. Všechny... celý příspěvek > |  | Jalovec čínský, 21.3.2013 Děkuji za odpověď. O rzi hrušňové vím, před časem se objevila na jedné větvi, od té doby nic. Počet hrušní v okolí se od té doby snížil, takže tuhle chorobu by jalovce podporovat neměly. |  | Jalovec čínský, 21.3.2013 Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenost s větším zásahem do tohoto keře. Před zahradou mám dva asi 30leté exempláře, oba v dobré formě, každý z keřů je na ploše zhruba 3x3 metry. Před nedávnem musela být bohužel uříznuta... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|