|
Příspěvky uživatele - 108.33
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak na tento plevel?, 1.6.2013 hm :(sakra, já to v tom trávníku snad nechám... máme na zahradě totiž i studni, sice s ní zaléváme jen zahradu |  | Jak na tento plevel?, 30.5.2013 díky zkusím... ovocné stromy ani vinnou révu nemáme... |  |
|  | Jak na tento plevel?, 28.5.2013 Žádný sajrajt se mi právě nechce, ale ten prevít v trávníku nechci. Tak já budu pátrat dál.
Děkuju |  | Jak na tento plevel?, 27.5.2013 Chtěla bych se zeptat - tahle potvora se mi pomaloučku rozlézá po celé zahradě :(Zřejmě budu muset použít nějaký prostředek, ale máme psa, kočku, ani ne roční dítě, takže mám strach, aby jim to neublížilo. Poradí někdo něco?
Děkuji |  | Jak zlikvidovat plevel v trávníku?, 22.5.2013 Děkuji |  | Jak zlikvidovat plevel v trávníku?, 21.5.2013  Chtěla bych se zeptat jestli některý z doporučovaných přípravku (Trastan, Bofix, Banvelm, Rancho...) nevadí zvířatům/lidem - máme psa, kočku a malé dítě. Pes sice není na zahradě pořád, ale teď když je teplo, tak jsme venku i dítětem často.
Mně v... celý příspěvek > |  |
|
|
|