Příspěvky uživatele - 108.33

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak na tento plevel?, 1.6.2013
hm :(sakra, já to v tom trávníku snad nechám... máme na zahradě totiž i studni, sice s ní zaléváme jen zahradu
Jak na tento plevel?, 30.5.2013
díky zkusím... ovocné stromy ani vinnou révu nemáme...
Jak na tento plevel?, 28.5.2013
Žádný sajrajt se mi právě nechce, ale ten prevít v trávníku nechci.  Tak já budu pátrat dál. Děkuju
Jak na tento plevel?, 27.5.2013
Chtěla bych se zeptat - tahle potvora se mi pomaloučku rozlézá po celé zahradě :(Zřejmě budu muset použít nějaký prostředek, ale máme psa, kočku, ani ne roční dítě, takže mám strach, aby jim to neublížilo. Poradí někdo něco? Děkuji
Jak zlikvidovat plevel v trávníku?, 22.5.2013
Děkuji
Jak zlikvidovat plevel v trávníku?, 21.5.2013 Obsahuje fotku
Chtěla bych se zeptat jestli některý z doporučovaných přípravku (Trastan, Bofix, Banvelm, Rancho...) nevadí zvířatům/lidem - máme psa, kočku a malé dítě. Pes sice není na zahradě pořád, ale teď když je teplo, tak jsme venku i dítětem často. Mně v... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika