|
Příspěvky uživatele - 230.4
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Posouzení kvality zakoupených stromků, 4.11.2016 Viděl jsem to sice jen na mobilním zařízení..,
ale nepřišlo mi, že by ty stromečky byly nějak zvlášť neduživé.
*
A taky když se po výsadbě, nebo po ní třeba až na jaře, musí ostříhat aby porušené kořínky byly schopny výživy "nenarušené nadzemní... celý příspěvek > |  | Silenka vs Knotovka, 22.5.2013 Záleží na posouzení botanika, jak "široké" rody uznává. Někteří botanici uznávají knotovku a silenku za samostatné rody, někteří je spojují do jednoho rodu silenka.
V dosti novém Klíči ke květeně České republiky (Academia 2002) jsou oba rody... celý příspěvek > |  |
|  | ABG, 21.5.2013 Mám tu samou 485.
Výtka: ucpává se i když se snažím sekat pomalu a postupně.
Důvod: relativně malý vyhazovací otvor.
Před koupí jsem zvažoval i sekačku World. Ta má otvor prakticky přes celou zadní stranu. Tam nic ucpat nemůže. (Ale... celý příspěvek > |  | Jak zlikvidovat plevel v trávníku?, 21.5.2013 Váš plevel je nejspíše černohlávek obecný. Podle zkušeností zde na fóru - vyhledejte si příslušná vlákna - se jedná o dost odolný plevel.
Ke škodlivosti přípravků - sekeltivních herbicidů: na netu (třeba agromanual.cz) si vyhledejte příslušné... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|