|
Příspěvky uživatele - 35.71
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Železitá voda ze studny, 21.4.2009 To rozmezí pH Vám řekne každý odborník na bazény a je to i moje zkušenost, jestli máte jinou, nechť Vám slouží ku prospěchu, ale jak jsem již psal, pro dobrou funkci např. i toho SAVA je to pH důležité, ono když už se začnou dělat ve vodě řasy, je už... celý příspěvek > |  | Železitá voda ze studny, 21.4.2009 To pH je potřeba udržet opravdu v rozmezí 7,1-7,4, je to dost přesné, ono totiž při tomto pH má veškerá další případná chemie nejvyšší účinnost, dále je potřeba sledovat přítomnost chloru ve vodě v rozmezí 0,3 mg, je potřeba mít tester na tyto... celý příspěvek > |  |
|  | I toto je Mountfield, 17.3.2009 Nevím, proč píšete jenom negativní názory, já sám mám u Mauntfieldu jen ty nejlepší zkušenosti, mám od nich od sekačky až po bazén, párkrát jsem i něco reklamoval, dokonce mi i jednou vyměnili bez řečí celý bazen, vždy jsem se setkal jen s příjemným... celý příspěvek > |  | Malotraktor kolem 60000, 16.3.2009 Výborné příspěvky, možná, že by se uplatnily v nějakém odborném časopise, ale chudákovi pánovi jste bohužel moc neporadili, mám pocit, že radí jenom ten kdo žádný traktůrek nemá, nikdy nesekal a myslí si, že o tom ví vše, na dohadování třebea o tom,... celý příspěvek > |  | Hydrostatická převodovka, 4.3.2009 Mám u zahradního traktoru hydrostatickou převodovku, kdy při uvedení do činnosti, to znamená po rozjezdu se ozývá "svištivý " zvuk - uvažuji správně, že je slyšet průtok hydr.oleje nějakou clonou v převodovce protože převodovka je... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|