|
Křovinořez do 6000, 26.7.2012 Sám bych doporučil vyžínač kvalitnější značky a sekat častěji. Např. vyžínače a křovinořezy Hitachi.
|
 |
Motory Dolmar 4-takt vs. Stihl 4-mix, 30.6.2012 Myslím si, že z toho vychází dolmar co se týká poměru ceny a kvality asi nejlépe. Jinak jsem viděl porovnání zmíněného Dolmaru s Hondou na křovinořezu od ABG a křovinák od Dolmaru je podle mě lepší. Motor jde lépe za plynem. |
 |
|
 |
Stiga Turbo 53 S BW Plus, Honda - zkušenosti, 26.6.2012 Dneska prodávají nekvalitní benzín pomalu už na každé druhé pumpě... Mám sekačku s motorem Tecumseh a ten sežere všechno, stejně na tom je B&S... Sháním už novou a právě motor s Hondou mi nedoporučil sám prodejce, z výše uvedeného důvodu, s tím... celý příspěvek > |
 |
Jaký křovinořez?, 7.6.2012 Jestli se chcete přesvědčit jaká je HQ poslední dobou tragédie, tak si jednu kupte. Třeba na sekačkách a traktorech ty jejich tunely to je teda vynález ještě navíc osazeny mulčovacím nožem univerzál. Kdo tvrdí, že se neucpává, tak lže.Jak suchou tak... celý příspěvek > |
 |
PP-60 provzdušňovač Vari, 6.6.2012 Děkuji za rychlou odpověď přesně to jsem potřeboval vědět. |
 |
PP-60 provzdušňovač Vari, 6.6.2012 Nemáte někdo již zkušenost s tímto provzdušňovačem? Zajímalo by mě, jestli je kompatibilní i na staré Vari Agrostroj Jičín. Z prvních obrázků vypadá že by i mohlo. Potřeboval bych vertikulátor na 2 x 1500 m2 plochy. Systém prořezávání vypadá... celý příspěvek > |
 |
Jakou benzínovou rotační sekačku?, 2.6.2012 Ono americký trh si žádá sekačky určené převážně pro mulčování a tím směrem se vydal i John deer. Ono to je u nich obecně problém jak se sekačkou tak zahradním traktorem. |
 |
Který silný křovinořez na 0,5 ha, 1.6.2012 Dobrý den, servis řešíte s prodejcem alespoň v rámci záruky a po záruce můžete také. Na Dolmar dělá seris Makita, myslím že jej servisují mimo jiné právě přímo v Ostravě. |
 |
Weibang WB 506 SB, 29.5.2012 Taky přemýšlím o této sekačce, ale nejspíš půjdu do Stigy nebo Dolmara. Jediné mínus je při mokré trávě se údajně při plném koši zvedá předek. A pojezd se mi zdá rychlejší.
|
 |
Jakou sekacku, zn. spolehlivost, 18.5.2012 Ono se stačí podívat jak se takové sekačky značky spolehlivost vyrábí viz video.
|
 |
|
 |
Sekačka Dolmar, 18.5.2012 Děkuji za odpověď. Potřebuji právě tu větší. |
 |
Sekačka Dolmar, 18.5.2012 Dobrý den, vybírám mezi Dolmar PM 5100 S3 a Dolmar PM-4600S3. Podle mě by měl být první jmenovaný výkonější protože má větší motor i záběr. Ale na internetu má udávaný výkon 2,3 KW zatímco menší stroj má jednou takový 4,4 KW. Zájem bych měl... celý příspěvek > |
 |
Ibea - kvalita značky, 16.5.2012 Osobně bych spíš doporučil český Starjet nebo Karsit. U traktoru je třeba si prohlédnou nejen jeho cenu, ale taky cenu servisu a především náhradních dílů a jejich dostupnost. Zvlášť těch co se mění nejčastěji. Ale to Vám asi nemusím říkat. Osobně... celý příspěvek > |
 |
Poraďte, jaký traktor pro sečení 2500m2?, 13.5.2012 Výborný je třeba Zahradní traktor Karsit 13.5 / 92 H. Výhoda je, že se jedná o náš stroj a provedení včetně ložise a všeho je super. Výhledově o něm uvažuju. Je na něj video i na Youtube. |
 |
Dolmar MS-335.4 U, 12.5.2012 Díky vzájemné spolupráci Dolmara s Makitou u nás na něj dělá Makita také veškerý servis. Takže i díly seženete v Makitě. Ten argument o Hecht je méně než slabý, už jen z tohoto pohledu. Když by jste viděl oba stroje vedle sebe, tak jen od pohledu... celý příspěvek > |
 |