|
Ohnuta hridel na sekacce po narazu do zarostleho zeleza, 8.6.2014 To je dávno vyčešený problém.Klika se rovná přímo na motoru bez rozebírání motoru a dobrý servisák to udělá za cca 500 Kč. |
 |
Nůž 56 cm do sekačky Floraself, 10.5.2013 Kromě délky nože musíte ještě uvést průměr středové díry a případně průmery dír pro unašeč a jejich rozteč, pak vám poradím jaký nůž a kde ho seženete. |
 |
|
 |
Jednoosy malotraktor z Mounfieldu či Vari/Terra, 27.2.2013 Každý kdo vám tvrdí, že čtyřtakt nebude správně fungovat s dvoutaktní převodovkou, tak to nemá odzkoušené.Vůbec se nebojte a pořiďte si pohonnou jednotku Honda a budete velmi spokojen.Nemusíte celkem nic předělávat a spolehlivost i obsluha jsou proti... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez ABG, 23.2.2013 Každý prodejce a servis VARI vám tento motor bez problémů opraví. |
 |
Motor Briggs stratton - problém se startováním, 14.2.2013 Jestli někdo měl rozebraný motor tak je možno, že poškodil zařízení na vačkové hřídeli, které umožňuje snadný start a to tím, že při malých otáčkách zůstáva přiotevřený výfukový ventil.Při poškození tohoto zařízení jde potom motor jen těžko... celý příspěvek > |
 |
Sazec brambor, 26.12.2012 Podívejte se na stránky Vari.Prodává se za cenu asi 9500 Kč |
 |
Trojramenný nůž do sekačky, 5.8.2012 Ještě bych chtěl dodat, že jsem vyměnil i původní nůž /mulčovací/ za nůž od Castel G.Koš s tímto nožem naplním bez problémů, musel jsem si však zhotovit zavírání víka koše, protože se proudem vzduchu otvíral i přes stávající pružiny.. |
 |
Trojramenný nůž do sekačky, 3.8.2012 Zda tento nůž zvládne vyšší trávu bych nemohl tvrdit.Ale je fakt, že při normálním sečení není potřeba sekat na maximální otáčky, i při nižších otáčkách seče dobře a i dobře plní koš. Posečená tráva se opravdu zdá tolik nepřesekaná.To ztížení... celý příspěvek > |
 |
Trojramenný nůž do sekačky, 2.8.2012 Trojramenný núž jsem si koupil ale už s ním nesekám.Mám sekačku Stiga 53 cm s motorem Honda 5,5 k. Sekání s tímto nožem je dobré, koš se plní dobře ale problém je ve startování motoru.Tento nůž je několikrát těžší, než klasický nůž a tak při... celý příspěvek > |
 |
Oprava plastového šasi sekačky Honda, 23.7.2012 Pokud se nemýlím tak Honda dávala na plastový skelet doživotní záruku.Tak proč jste to nezkusil reklamovat? |
 |
|
 |
Stiga Turbo 53 S BW Plus, Honda - zkušenosti, 25.6.2012 Do takového servisu bych již více nešel.Doporučuji servis Honda.Správný servizák vám opraví motor Honda na jakémkoliv stroji. |
 |
Jaký olej do dvoutaktu?, 21.6.2012 Já používám náš olej MOGUL TSF do motor.pily, křovinořezu i do motocyklu.Jsem plně spokojen. |
 |
Rotavátor Vari + dvoutakt, 20.4.2012 Je potřeba si ujasnit nejdříve pojmy.Rotavátor AKY 357/358 znamená kompletní rotavátor s převodovou skříní.Samotné nože rotavátoru se nazývají kypřící ústrojí AKY 357/358. Toto ústrojí se dá namontovat na převodové skříně T20 a DSK 317. Samostatná... celý příspěvek > |
 |
Sněžná fréza MF 70, 13.2.2012 Když porovnáte cenu samostatné frézy k MF 70 a cenu jednoúčelové frézy na sníh tak není co řešit.Nemusíte nic upravovat na vaší MF a máte spolehlivý stroj na úklid sněhu.Jediný problém je v tom, že máte jeden další motor na starost.To však vyváží... celý příspěvek > |
 |
Prosím radu - sněhové frezy z Číny/MTD M61, 25.10.2011 Mám velmi dobré zkušenosti s frézami Hecht od Werca. Sám používám tuto frézu asi 6 letv té době ještě od jiného dodavatele ale žádný problém nenastal.Jsem z Vysočina takže fréza je dost využívaná a mám s motorem 5,5 k.Každému doporučuji vyhodit... celý příspěvek > |
 |