Příspěvky uživatele - 229.215

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hrušeň Wiliamsova onemocnění, 1.6.2016
Děkuji. Přesně tak. Pouze jsem primichal substrat ke stávající zemine pro doplnění. Jen jsem chtěl vědět zdali opravdu stromek nemá nějakou chorobu aby nenarazil ostatní ujeté. Sázel jsem 2*wiliams a 2* eriku. Všechny 3 další jsou vporadku.
Obnova aleje, 8.5.2013
Příspěvek o lipové aleji: 6.5. 21.22. Josef.
Identifikace trávy, 8.5.2013
No, možná Lído nemáte tak úplně pravdu. Já jsem ještě potom koukal do knížky o trávnících a v seznamu použitelných herbicidů byl i STOMP s účinností na béry, ježatku a lipnici roční, Nevím ovšem, v jakém stadiu vývoje jsou tyto trávovité plevele... celý příspěvek >
Co to leze za zeleninu?, 8.5.2013
Také jsem si tipl na nějakou Arisaemu apod. A nemím povědomost o jejich jedlosti. Josef.
Řez 3-leté broskve, 8.5.2013
Se nemáte zač :-), ale asi byste se načekala na odpověď, tak jsem Vám chtěl jen připomenout, že se asi někde stala drobná chyba. Jako nebroskvoňáři se mi způsob ostříhání Vaší broskvoně neprotiví. Ale třeba se ozve nějaký broskvový... celý příspěvek >
Plevel v nově vznikajícím trávníku, 8.5.2013
Myslím, že jsem někde četl, že pýr je na roundup citlivý až od fáze 4 pravých listů. Takže jestli to tazazelka stříkala dříve (nebo kultivovala dříve než za cca 3 týdny po postřiku), pak mu roundup neublížil. Josef.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika