|
Červený rybíz Karlštejnský úrodný - máte někdo?, 23.2.2015 kuste se zeprat zde: Ovocná a okrasná školka Kozolupy, Kozolupy 29, 267 18 KARLŠTEJN
J.A.R. |
 |
Braeburn, 21.2.2015  Pane Vlastimile, nemáte náhodou zkušenosti s touto Vaší (Mičurinovou) odrůdou СЛАВА ПОБЕДИТЕЛЯМ.
J.A.R. |
 |
|
 |
Těchobuzická, 21.2.2015 Reagoval jsem na příspěvek kde se píše, že Těchobuzická začala plodit po osmém roce, Č.Raná začíná plodit také pozdě. Dobu zrání jsem nemyslel.
Bohužel se příspěvek přiřadil na konec. |
 |
Superior, 21.2.2015 Když tato odrůda moc chutná nebude, mohou ji zařadit do sortimentu okrasní školkaři jako okrasnou. Opravdu pěké květy.
J.A.R. |
 |
Těchobuzická, 21.2.2015 Takto pozdě plodí i Čačanská raná. |
 |
Jiná podnož než myrobalán, 11.2.2015 No to je ono... jestli chcete odrůdu na konkrétní podnoži, vybírejde z odrůd naroubobovaných na této podnoži.
většina švestek se množí na podnožích, které jsou nejvíce dostupné a nejlépe rostou a jsou levné.
nebo si sežeňte podnož a... celý příspěvek > |
 |
Jakou odrudu do nadmořské výšky 650 metru?, 10.2.2015 Tak napište další zkušenosti |
 |
Krupobitie, 10.2.2015 monokultura jak monokultura...
Jarin |
 |
Jablon k domu, 7.2.2015 Asi tak, bylo by dobré něco nacvičit před tak náročným cílem.
no ale když začnete..., určitě se alespoň něco naučíte. držím palce .
Jarin |
 |
Broskvoň O´Henry, 7.2.2015 půda hlinitopísčitá = ideální pro broskvoně. V Indii jsem je viděl v 3000 m.n.m. |
 |
|
 |
Založení otevřeného sadu v náročných podmínkách, 5.2.2015 A nebyla by fotka té zubaté žaby..., nebo jsou to kleště (pasti) ozbrojených brigádníků? |
 |
Bora BO 90610010, 4.2.2015 A ta cokernatost 16 až 18 Brix je v Holandslu, Itálii nebo u nás? |
 |
Nevíte, kde narazit na Moravě na mišpule?, 2.2.2015 Ano tak to je. Český název Mišpule japonská. |
 |
Špendlíky či ryngle?, 1.2.2015 Tak bohužel je to špendlík.
Špendlík je oválný a jde od pecky.
Ryngle jsou převážně kulaté, tužšší dužnina, hůře jdou od pecky a jsou větší.
Myrabolány jsou kulaté a nejdou vůbec od pecky. |
 |
Staré německé odrůdy, 31.1.2015 velmi zajímavé...
vidím tady podobnost třešně a višně, téměř stejné množství cukru ale višně mají i kyseliny. Třešně sladké, višně kyselé..obsah cukrů skoro stejný. |
 |