|
Co je s rajčaty?, 26.4.2014 Občas se to stává u rostlinek pěstovaných v bytě.Holt ozonvá díra je svinstvo. |
 |
Výsev kořenových zelenin, 12.4.2014 V loni a letos opět mě nevzešla petržel.Pokaždé zasety dva druhy a nic.Nevím čím to může být.Jednou jsem měl vlastní semínka a i když bylá stará několik let tak klíčivost byla stopro.V loni jsem zasadil tři kořeny petržele na semeno z Teska a všechny... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Co je jabloni?, 12.4.2014  Viz foto. |
 |
Poznej ptáka 1, 8.4.2014 Jsou velice plaché, možná zahnízdí v té stodole je tam klid. |
 |
Poznej ptáka 1, 7.4.2014 Asi orážely při tahu. |
 |
Poznej ptáka 1, 6.4.2014  Poznej ptáka 2 |
 |
Čím zlikvidovat řepku?, 4.4.2014 Co sečením se řepka nezlikviduje? |
 |
Problém se základy pro skleník, 4.4.2014 A uprostřed stejným způsobem uličku a ve vstupu nebude schod. |
 |
Problém se základy pro skleník, 3.4.2014 A kde vychází a zapadá slunce? |
 |
Kysané zelí, 1.4.2014 Zelí v hodné k nakládání je zelí kruhárenské a žádným jiným ho nenahradíte: Koupí se na podzim a to chce přímo od pěstitele nebo vlastní produkci: Obchodníci prodají cokoliv. |
 |
|
 |
Růžová školka, 27.3.2014 Jaký je rozdíl mezi Pávovím a normálním šípkem.Na obyčejný šípek se taky může očkovat? |
 |
Hlína z cukrovaru Litovel, 5.3.2014 Z cukrovaru jsou dva produkty, šáma což je hnojivo a potom kal z kalových polí krerý je z praní řepy nebo-li velmi jemná zem z polí kde řepa vyrostla. |
 |
Výběr čerpadla, 3.3.2014 To že vydrželo povrchové čerpadlo ve studni 17 let je úspěch.Jinak jste si vybral dobře ale do studny to vhodné moc není.Proč zavrhujete ponorné čerpadlo? |
 |
Vadí tůje hrušni, 27.2.2014 Hlavně aby v okolí nebyly jalovce.Na vzrůst sice taky nemaj vliv ale na rez hrušňovou už jo. |
 |
Nedaří se výsev čehokoliv v pařeništi, 20.2.2014 Po zkušenostech salát za oknem nepěstuj, důvody jsou zde popsány.První salát vždy koupím.Ostatní sadbu vyjma paprik jen ze skleníku. |
 |