|
Příspěvky uživatele - 100.9
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zemní vruty, 27.4.2013 Moc pěkný ten dřevník. Vážně na vrutech? Z mojeho pohledu technického nemehla teda vypadá jak by byl na betoně, ale vidím dole i ty "patky".
Tak ať dobře slouží a stojí co nejdéle!
A jen tak mimochodem, docela by mne zajímala... celý příspěvek > |  | Zemní vruty pro kotvení plotů, 31.3.2013 Co to bylo za značku, dělku a typ? A jak tedy ve výsledku slouží? To by mne docela zajímalo, slyšel jsem, že co se sežene v českých "bau", tak není nic moc. Tudíž by mne zajímalo, jaké jsou ty "přespolní"... |  |
|  | Zemní vruty, 15.2.2013 Já si postavil plot na delších Krinnerkách, fakturu jsem líný hledat, ale kus mě vyšel plus-mínus čtyři stovky.
Plot zatím drží jak helvétská víra a přežil i opakovaný nálet sousedovic retardovaného dobrmana |  |
|
|
|