|
Příspěvky uživatele - 250.132
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kolik soli se muze dat do jezirka bez vedlejsich efektu, 3.6.2016 Máte pravdu, spravne mělo byt uvedeno 1 promile a ne procento... nicmene v uvodu je to popsano detailne, tedy zda 100Kg soli na 100m3 je ok a zda to pomuze zamezeni rustu dlouhych ras aniz by to mělo vedlejsi efekt na ryby ci rostliny.
Koncentrace... celý příspěvek > |  | Biotec 18 screenmatic, 7.1.2015 Zdravím všechny. Měl bych dotaz na pana Hrkala jakožto dobrého znalce oase techniky :). chtěl bych se Vas zeptat zda se dá koupit a za kolik jen ten posuvný mechanismus včetně té plastové tvarované desky se kterou se to celé zvedá napr kvuli cisteni... celý příspěvek > |  |
|  | Už jste zapnuli filtraci?, 3.3.2014 Uz jste zapli letos filtraci k jezirkum? Ja to zvazuju ale nevim jestli jeste neni brzy aby se jezirko v noci spis neochlazovalo. Co myslite? |  | Štěrbinový filtr zapojený gravitačně a za tím další filr, 24.4.2013  JJ 110 trubky jsou jasné, ale nechápu co myslíš tím, že pro gavitacni zapojeni nepotrebujes prostupy folií..??? ty jsou podle me nutnosti nebo myslíte, že to bude fungovat tak, jak jsem to narychlo nakreslil v obrázku 1? Podle mě to musí fungovat... celý příspěvek > |  | Štěrbinový filtr zapojený gravitačně a za tím další filr, 23.4.2013 Je pravda, že při gravitačním zapojení filtrace je nutné mít prostup fólií v jezírku minimálně metr pod hladinou kvůli tlaku? chtěl jsem ho udělat cca 30cm pod hladinou, ale kdosi mi říkal, že to nebude mít dostatečnej tlak a že to nebude správně... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|