|
Příspěvky uživatele - 234.247
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Tykev k roubování melounů, 29.10.2022 Ano, semena jsou v origo balení od sema. Rostlina je obrovská, obrůstá přilehlá křoviska. Taktéž jsem před několika lety měla z jiného osiva plody se semeny. Ta časem došla, tak jsem koupila, bohužel to dopadá tak, jak popisuji. V.L. |  | Tykev k roubování melounů, 29.10.2022 Již druhým rokem se bezvýsledně snažím vypěstovat plody tykve fíkolisté. Sazenice mám z kupovaných semen tykve fíkolisté určené k roubování melounů. Rostliny vytvoří obrovské množství hmoty, která však přes celé léto nemá ani jediný plodný květ.... celý příspěvek > |  |
|  | Fortune, 27.7.2022 Dobrý den, pane Petře, při zhlédnutí obrázků Fortune se ve mě probudila nostalgická vzpomínka na mládí, kdy v někdejším sadu byla zcela stejně vyhlížející odrůda slívy. Velká načervenalá, sladká, šťáva z ní prýštila všemi směry. Nevěděl by jste, co... celý příspěvek > |  | Předpěstování košťálovin, 24.6.2021 Rostlina na snímku vypadá spíše na napadení plodomorkou. Střed byl poškozen a malé lístky vyrážejí z boku. Spíše než růžici květáku bych očekávala zahnití středu rostliny. V.L. |  | Překousnutá rostlina melounu vodního, 20.6.2021 Rozhodně přežije, nanejvýš bude lehce opožděn. Udělejte opatření proti slimákům, kteří se určitě rádi vrátí na místo činu. V.L. |  | Jaká semena vybrat? Semo, NohelGarden, MoravoSeed, Nostalie či jiná?, 3.3.2021 Mám tutéž zkušenost. Místo počtu semen byla v pytlíku necelá polovina, zbytek tvořilo různé smetí. Nafotila jsem a poslala výrobci (Mor.). Odpověď přišla obratem, že pytlíky jsou plněny a po té kontrolovány laserem, že malý počet semen nemůže být... celý příspěvek > |  | Automatické otvírání oken skleníku, 7.2.2021 Automatický otvírač jsme měli zdarma k polykarbonátu možná i od této firmy. Fungoval do té doby, než přišlo trochu větrného počasí. Při otevřeném okěnku, jelikož bylo slunečno, vítr lomcoval s větrákem, píst se nepatrně prohnul a otvírač přestal... celý příspěvek > |  | Chov brojlerů, 13.1.2021 I starší než třítýdenní budou ostaními slepicemi napadána a rozklobávána. Ve třech týdnech ještě potřebují tepelnou pohodu, chránění před větrem a deštěm, dostatečný přístup k potravě. To se rozhodně na nějakém společném dvoře s ostatní drůbeží nedá... celý příspěvek > |  | Jak rozlišit odrůdu ořešáku?, 1.10.2014 O víkendu jsem v prodejně provozované místní rodinnou farmou koupila naprosto famózní ořechy, bezkonkurenčně nejlepší, jaké jsem kdy jedla. Vypravila jsem se tam o pár dní později, abych vyzvěděla, o jakou odrůdu se jedná. Paní byla vstřícná, ale... celý příspěvek > |  | Jakou pilu do +- 8000, 20.4.2013 koukam co clovek to jiny nazor. Holt bude asi boj si neco vybrat. |  |
|  | Jakou pilu do +- 8000, 20.4.2013 jak stihl tak husqvarnu mam za rokem - autorizovane prodejce a autorizovany servis.
mam v hledacku husqvarnu 435 nebo 440 |  | Jakou pilu do +- 8000, 20.4.2013 co jsem koukal na ten dolmar, tak pry ma jen 1 pistni krouzek, takze toho asi ne, nemam s tim dobre zkusenosti.
Co se tyče hitachi nebo metabo, je snad v ČR jediny autorizovany servis - tedy tvrdi to na jejich strankach.
Me se osobne... celý příspěvek > |  | Jakou pilu do +- 8000, 20.4.2013 co říkáte na Hitachi CS38EL?
|  | Jakou pilu do +- 8000, 19.4.2013 Dobrý den,
potřebuju poradit s výběrem motorove pily za cenu 8000kč. Rozhoduji se mezi Stihl, Makita, Husqarna a Dolmam.
Ročně do 20m3 dřeva, převážně tvrdého.
Děkuji, luk |  |
 |
|
|
|