Příspěvky uživatele - 234.247

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tykev k roubování melounů, 29.10.2022
Ano, semena jsou v origo balení od sema. Rostlina je obrovská, obrůstá přilehlá křoviska. Taktéž jsem před několika lety měla z jiného osiva plody se semeny. Ta časem došla, tak jsem koupila, bohužel to dopadá tak, jak popisuji. V.L.
Tykev k roubování melounů, 29.10.2022
Již druhým rokem se bezvýsledně snažím vypěstovat plody tykve fíkolisté. Sazenice mám z kupovaných semen tykve fíkolisté určené k roubování melounů. Rostliny vytvoří obrovské množství hmoty, která však přes celé léto nemá ani jediný plodný květ.... celý příspěvek >
Fortune, 27.7.2022
Dobrý den, pane Petře, při zhlédnutí obrázků Fortune se ve mě probudila nostalgická vzpomínka na mládí, kdy v někdejším sadu byla zcela stejně vyhlížející odrůda slívy. Velká načervenalá, sladká, šťáva z ní prýštila všemi směry. Nevěděl by jste, co... celý příspěvek >
Předpěstování košťálovin, 24.6.2021
Rostlina na snímku vypadá spíše na napadení plodomorkou. Střed byl poškozen a malé lístky vyrážejí z boku. Spíše než růžici květáku bych očekávala zahnití středu rostliny. V.L.
Překousnutá rostlina melounu vodního, 20.6.2021
Rozhodně přežije, nanejvýš bude lehce opožděn. Udělejte opatření proti slimákům, kteří se určitě rádi vrátí na místo činu. V.L.
Jaká semena vybrat? Semo, NohelGarden, MoravoSeed, Nostalie či jiná?, 3.3.2021
Mám tutéž zkušenost. Místo počtu semen byla v pytlíku necelá polovina, zbytek tvořilo různé smetí. Nafotila jsem a poslala výrobci (Mor.). Odpověď přišla obratem, že pytlíky jsou plněny a po té kontrolovány laserem, že malý počet semen nemůže být... celý příspěvek >
Automatické otvírání oken skleníku, 7.2.2021
Automatický otvírač jsme měli zdarma k polykarbonátu možná i od této firmy. Fungoval do té doby, než přišlo trochu větrného počasí. Při otevřeném okěnku, jelikož bylo slunečno, vítr lomcoval s větrákem, píst se nepatrně prohnul a otvírač přestal... celý příspěvek >
Chov brojlerů, 13.1.2021
I starší než třítýdenní budou ostaními slepicemi napadána a rozklobávána. Ve třech týdnech ještě potřebují tepelnou pohodu, chránění před větrem a deštěm, dostatečný přístup k potravě. To se rozhodně na nějakém společném dvoře s ostatní drůbeží nedá... celý příspěvek >
Jak rozlišit odrůdu ořešáku?, 1.10.2014
O víkendu jsem v prodejně provozované místní rodinnou farmou koupila naprosto famózní ořechy, bezkonkurenčně nejlepší, jaké jsem kdy jedla. Vypravila jsem se tam o pár dní později, abych vyzvěděla, o jakou odrůdu se jedná. Paní byla vstřícná, ale... celý příspěvek >
Jakou pilu do +- 8000, 20.4.2013
koukam co clovek to jiny nazor. Holt bude asi boj si neco vybrat.
jak stihl tak husqvarnu mam za rokem - autorizovane prodejce a autorizovany servis. mam v hledacku husqvarnu 435 nebo 440
co jsem koukal na ten dolmar, tak pry ma jen 1 pistni krouzek, takze toho asi ne, nemam s tim dobre zkusenosti.  Co se tyče hitachi nebo metabo, je snad v ČR jediny autorizovany servis - tedy tvrdi to na jejich strankach. Me se osobne... celý příspěvek >
co říkáte na Hitachi CS38EL?
Jakou pilu do +- 8000, 19.4.2013
Dobrý den, potřebuju poradit s výběrem motorove pily za cenu 8000kč. Rozhoduji se mezi Stihl, Makita, Husqarna a Dolmam. Ročně do 20m3 dřeva, převážně tvrdého. Děkuji, luk
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika