|
Kde prodávají rostlinu stromku Čisteckého jablka?, 10.3.2014 Kde prodávají rostlinu stromku Čisteckého jablka? Velmi tuto odrůdu sháním. Děkuji |
 |
Angrešt Zlatý fík - je opravdu rezistentní?, 18.4.2013 Jakou metodu? |
 |
|
 |
Angrešt Zlatý fík - je opravdu rezistentní?, 18.4.2013 A plísni? |
 |
Angrešt Zlatý fík - je opravdu rezistentní?, 18.4.2013 Angrešt Zlatý fík - je opravdu rezistentní proti padlí? |
 |
Jaká je nejmenší odrůda šeříku?, 17.4.2013 Velmi děkuji. Myslela jsem si přesně na nějaký takový do 1 metru. Skalkový asi bude zase moc malý. I když takovou malou sklaku od terasy dolu si chci také udělat. Barvu jsem si sice představovala bílou a nebo žlutou (viděla jsem už žlutý šeřík), ale... celý příspěvek > |
 |
Jaká je nejmenší odrůda šeříku?, 17.4.2013 Dobrý den.
Od mala toužím mít ve své budoucí zahradě šeřík. Bohužel moje zahrada u domku který stavíme je velmi velmi malá. Můžete mi někdo doporučit nějakou opravdu vzrůstově malou odrůdu šeříku?
Děkuji |
 |
Nejchutnější odrůdy meruněk, 11.4.2013 Vítě někdo jaké jsou nejchutnější odrůdy meruněk? Takové ty krásně sladké měkké, pořádně oranžové. |
 |
Vysoce úrodný sladký ostružiník, 10.4.2013 Dobeý den.
Máte někdo zkušenost s nějakou vysoce úrodnou a sladkou odrůdou ostružiníku?
Děkuji, velmi krásně. |
 |
Nejsladší černý a červený rybíz, 10.4.2013 Dobrý den.
Máte zkušenosti s nějkým opravdu sladkým červeným popřípadě černým rybízem?
Děkuji velmi krásně. |
 |
Sladký angrešt odolný proti padlí - co mi můžete doporučit?, 10.4.2013 Dobrý den.
Hledám vhodou odrůdu angreštu do své nové zahrady. Zasazena bude na jiho-východ, slunce opravdu dost. Lokalizace je Praha- západ. Chtěla bych odrůdu sladkou a co nejodolnější proti padlí. Můžete mi nějakou takovou doporučit?
Děkuji... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Třešeň nebo sladká Višeň - hledám vhodnou odrůdu, 10.4.2013 Dobrý den.
Hledám vhodou odrůdu třešně, nebo sladké višně do své nové zahrady. Zasazena bude na jiho-východ, slunce opravdu dost. Lokalizace je Praha- západ. Chtěla bych odrůdu, která je odolná proti mrazu, slušně úrodná, ale hlavně co nejméně... celý příspěvek > |
 |
Švestka - hledám vhodnou odrůdu, 10.4.2013 Dobrý den.
Hledám vhodou odrůdu švestky do své nové zahrady. Zasazena bude na jiho-východ, slunce opravdu dost. Lokalizace je Praha- západ. Chtěla bych odrůdu, která je odolná proti mrazu, slušně úrodná, ale hlavně co nejméně náchylná k... celý příspěvek > |
 |
Meruňka - hledám vhodnou odrůdu, 10.4.2013 Dobrý den.
Hledám vhodou odrůdu merunky do své nové zahrady. Zasazena bude na jiho-východ, slunce opravdu dost. Lokalizace je Praha- západ. Chtěla bych odrůdu, která je opravdu odolná proti mrazu a velmi úrodná. Velmi sladká, po dozrání měkká. A... celý příspěvek > |
 |
Nektarinka - hledám vhodnou odrůdu, 10.4.2013 Dobrý den.
Hledám vhodou odrůdu nektarinky do své nové zahrady. Zasazena bude na jiho-východ, slunce opravdu dost. Lokalizace je Praha- západ. Chtěla bych odrůdu, která je opravdu odolná proti mrazu a velmi úrodná. Nejlépe i odolná proti... celý příspěvek > |
 |