|
Čačanská lepotica, 12.5.2012 A jak je to s citlivosti ostatnich odrud svestek a polosvestek? existuje v tomto smeru nejaka statistika? Honza z Vysociny |
 |
Zaschlé větve slivoně, 2.5.2012 dobry den! zkuste vyfotit a dat sem na web, je to urcite lepsi, nez jen tak strilet od boku:) ja bych ale kazdopadne tipl monilii laxu. Uz ji mam na zahrade take.. Honza z Vysociny |
 |
|
 |
Vyžrané pupeny, 22.4.2012 Já to vidím spíše na u monilii laxu, starší spodní pupeny taky nejsou živé.. sám čekám, s jakou silou letos monilie zaútočí. Honza z Vysočiny |
 |
Česnek, 31.3.2012 Dobry den. Sem z Vysociny, puda nam tu promrzne mnohokrat a snehu letos take mnoho nenapadlo. Jsem toho nazoru, ze cesnek nevymrzl, spis to vidim na tu hobovou chorobu nebo na skudce-houbomilka cesnekova. V jake jste nadmorske vysce? a pestuje se v... celý příspěvek > |
 |
Prýt japonského topolu, 11.2.2012 řekl bych, že ted je ten spravny cas |
 |
Výsev lípy, 11.2.2012 Dobrý den! Chtel bych vědět, jakým způsobem se uchovává semeno lípy po sběru a jak se postupuje při výsevu. Chci si zkusit vypěstovat několik semenáčků :) Honza z Vysočiny |
 |
Jak tvarovat korunu?, 3.2.2012 Dobrý den! Loni jsem zakoupil dva jednoleté špičáky, Jaderničku a Panenské české, obě na pláňce. Jaký je pro ně nejvhodnější způsob tvarovaní koruny? a mám letos ještě pokkračovat v e špičáku nebo už začít tvarovat korunu? oba špičáky nejsou silné, u... celý příspěvek > |
 |
Vlaška končí, 25.12.2011 Dobry den a hezke vanoce Petre:)
Moje Vlaska a bohuzel i vsechny ostatni svestky ze sbirky se mely spatne. V srpnu v plne nasade a s jiz modrymy plody postihlo nasi obec krupobiti nebyvalych rozmeru. Padaly kroupy az 5 cm velike... Vsechny plody to... celý příspěvek > |
 |
Narašený česnek, 16.10.2011 nemate ten cesnek ve tme? tam klici, na svetle ne. |
 |
Podnoz zelena renkloda, 4.10.2011 Dobry den! Chtel bych se zeptat, jak se chova celkova domací velkoplodá na podnozi zelena renkloda. Mate zkusenosti? a co odolnost podnoze proti sarce? Diky za odpovedi. Honza z Vysociny |
 |
|
 |
Česnek po rajčatech, 13.9.2011 Není duvod proc ne? ja myslim, ze ano!! Rajcata jsou plodiny prvni trati a urcite jim predchazi bohate hnojeni hnojem nebo kompostem ci jinymi hnojivy. Cesnek nema vysokou potrebu N, ja ho davam az je puda trosku chudsi po predchozich plodinach.... celý příspěvek > |
 |
Kroupy, 24.8.2011  Dobry den. Mate nekdo zkusenost s kroupami? Dnes se u nas prohnala pohroma, zahrada je jak po vybuchu. Ustoji to starsi stromy v poradku do pristiho roku? Intenzita byla takova, ze na loni zasazenych stromcich je na letorostech castecne poskozena i... celý příspěvek > |
 |
Nemoc nebo nedostatek nejakeho prvku?, 24.8.2011 Dnešní krupobití to proletošek vyřešilo, uz nemam starosti ani s chlorozou a ani s tim, co udelam se svestkama... Jen by mne zajimalo, jak si stromy poradi s castecnou defoliací. |
 |
Nemoc nebo nedostatek nejakeho prvku?, 24.8.2011  Na listech odrudy vlaška mam takovouto chlorozu? nevíte, o co jde? |
 |
Petržel - hniloba kořene, 24.8.2011  Dobrý den! poslední roky se mi přestala dařit petržel a letos je to opravdu špatné.. Poradíte, co je to za chorobu a jak se jí bránit? |
 |