|
Příspěvky uživatele - 105.132
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaké smáčedlo?, 27.7.2017 Niektore maju vlastnost detergentu, ale nevbude ich vela. Napr. sylit. |  | Nízkootáčkový odšťavňovač, 14.7.2017
|  |
|  | A zase ty fleky na listech rajcat, 1.6.2017 má to len Býči srdce... to by mohol byť infarkt , ak by to chytlo aj Bejbino F1 tak treba sa obrátiť na pediatriu |  | Šitt či nešit, aneb co napověděly meruňkové mrazy?, 25.4.2017 Kedy sa da poznat, ze plodiky marhule boli poskodene mrazom? |  | Přeseknutí kořene třešně - zvládne to?, 25.4.2017 Je to naznak, ze co sa da a co nie. Nech si zadavatel vlakna zhodnoti, ci to riskovat. Mne sa zda zasah popisany v knihe tiez dost brutalny, ale zrejme stromy nieco zvladnu, ako pri rezu koruny. |  | Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 27.3.2017 Pre tych, co vedia anglicky, je tu zaujimave citanie o objave, ucinkoch, odburavani, atd atd...
|  | Jak zasadit jahody?, 13.3.2017 Hani, ak budete polievat vydatne do ryhy medzi radmi, tak sa jahody zavlazia zboku a zospodu vzlinanim ku korenom, co nie je tiez zle riesenie. |  | Rajčata 2017, 9.3.2017 Musi tam byt ornica. Ja som navozil nejaku vrstvu pri zakladani zahrady, takze mam aj v 50 cm plnohodnotnu ornicu. Ak je tam pieskova strkova ci ilova zemina, tak je zle. Da sa to obohatit aj pri sadeni |  | Teploměr, 3.2.2017 Mozno nasledovne dni +7 bude.
Teplota nie je to jedine... casto je dolezita vlhkost vzduchu, zrazky. A co takto kupit hlasic plesni, to by sa dalo pouzit? Digitálny teplomer/vlhkomer s hlásičom výskytu plesní Techno Line WS 9420
|  | Polyversum na rajčata (i jinou zeleninu), 10.1.2017 Skusal som, ale nikdy sa mi nedarilo najst cas, aby som do toho siel naplno. Vyskusal som to mnozit. Zbytok postreku som zmiesal s vyluhom cerstvo nasekanej travy + lyzica cukru+vriaca voda. Po vychladnuti som pridal zbytok postreku. Po jednom dni... celý příspěvek > |  |
|  | Rašelina z rybníka, 10.1.2017 Urobte si nejake zmesi s vasou zahradnou zeminou v roznych pomeroch a dajte do nadob. Uvidite, ako zadrziava a prepusta vodu. Skuste do toho nieco nasadit... da sa s tym pekne experimentovat. |  | Elektricky zahradny rosic, 4.1.2017 Nie je pravda, elektrickych rosicov je plno a predavaju sa najma v oblastiach, kde su problemy s komarmi. Ak si chce niekto v tropoch postriekat zahradku v ktorej ma komare, lepsie sa hodi zariadenie na 1-3 L kvapaliny, ako velka masina na 10 L a... celý příspěvek > |  | Rajčata 2017, 4.1.2017 Je pravda, ze do sklenika by sa hodili ine rastliny. Nemyslim si, ze bujny rast v skleniku suvisi len s teplotou. V Grecku, Chorvatsku rajciny na mna neraz posobili dost uboho, i ked teploty v noci boli bezne nad 20 stC... o teplotach cez den... celý příspěvek > |  | Rajčata 2017, 19.12.2016 V nasledovnom článku sa otvorene píše, že syngenta si robí zo zákazníkov bláznov a predáva nehybridnú starú odrodu a vydáva za svoj produkt.
|  | Rajčata 2017, 19.12.2016 Skúsenosti o pestovaní Kumata zo semien a pochybnosti o tom, či je Kumato vôbec hyrbid F1 majú asi viacerí...:
BTW, ktoré obchody mi odporúčate navštíviť na SLovensku, aby som kúpil plod Kumata?
|  |
 |
|
|
|