|
Příspěvky uživatele - 167.132
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zemina do nového skleníku, 18.3.2021 Jak tomu mám rozumět? Vyhloubíte díru 20 cm, celou ji zavezete koškým hnojem, potom dáte zeminu: jak hrubou vrstvu? |  | Kořeny šeříku, 8.3.2019 Zdravím,
Hořák a beton je nepřípustný ;-))))
Vyrýt ostrým rýčem.
Beton podplazí, navíc udusí se ten strom jako takový a pojde... Hořák je bláznovství taky..Zničíte si půdu, zabijete predátory mšic atd... zabijete spoustu živočichů!!!..a... celý příspěvek > |  |
|  | Soumrak pěstování meruněk z Escande?, 30.12.2016 Zdravím, děkuji za povzbuzení, ale časově to zvládnu občas. Nejlépe na tom letos byly Tardicot a jeden kříženec z Harlaynu, tam aspoň bylo na ochutnání, ale oproti loňsku, kdy plodilo prakticky vše, tak to byla slabota. Ono- když jarní noční mrazíky... celý příspěvek > |  | Soumrak pěstování meruněk z Escande?, 29.12.2016 U nás je Tsunami nejranější, poměrně pevná, barevná a chutná. Letos po mrazech neplodila- ale některé odrůdy ano. Zatím- i v souladu s tím, co napsal pan Petr- jsem mírně nakloněn ve prospěch Radky-kupodivu to má vyšší odolnost k jarním mrazíkům,... celý příspěvek > |  | Jonsered 2245S, 21.1.2014 díky |  | Čím krmíte?, 6.1.2014 zdravím milovníky pejsků a mám dotaz zda je někde porovnání granulí pro pejsky, pokud možno nějaké aktuálnější, rozhodujeme se co koupit pro naší novou labradorku.Kdysi ksme krmili až do dospělosti asi dvou let K9... |  | Krmítka - zásobníky na obilie, 4.1.2014 králíkům dáváme zrní tolik, kolik stačí sežrat za pár sekund nebo minut, tak malá hrstička, pak jsou tlustí a na to stačí miska... chachle, jinak díky za srdce rvoucí příspěvek odsuzující chovatele... prostě někdo nemá buňky na zlepšováky, no a... celý příspěvek > |  | Který pes chytá hraboše, hryzce, 4.1.2014 Labradoři je nechytají, pes je nedokáže chytit, ale dokáže hrabat a štěkat do nory a svým pobytem na zahradě je vyštve, ale zahrada dostane zabrat... tak půl roku, rok. |  | Kalfas jako květináč - zdravotní hledisko, 16.12.2013 Na styk nádob s potravinama je atest, ale asi si výrobci plastových květináčů nelámou hlavu s atestem na pvc květináče, alespoň jsem žádnou značku na žádném plastovém květináči nenašel, kromě recyklace... takže kalfasům zdar. |  | Úprava malotraktora, 10.11.2013 Podívejte se na you tube, je tam hodně jednoosých traktorů a jejich úpravy, stačí zadat váš nebo podobný typ jeko třeba PF62,malotraktor a pod. a vyjede vám nabídka videí.
AGZAT JIKOV1447DV
|  |
|  | Štěpkovač, 10.11.2013 Zdravím, mám podobný nebo identický jako je Hecht, ale pod jinou značkou (bergland) z aukra za podobné peníze, jsem spokojen, každým rokem udělám tak cca 10-20 beden od banánů štěpky.Tenounké čerstvé větvičky to moc nechce rozseknout, tak... celý příspěvek > |  | Smíchání dvou kvasů?, 5.11.2013 Nic nemíchejte, proces obou je posunut a mohl by se zpozdit nebo zastavit, pokud toho máte málo, smíchejte to těsně před pálením, tomu nic už neublíží. |  | Kvokání v zimě, 31.10.2013 pokud to nebude v teple a v budově, jen venku v kleci, tak se obávám, že toho moc nepřežije.Chtělo by to na jaře. |  | Husqvarna 455e Rancher nebo Dolmar 4605, 26.9.2013 tak jsem to udělal a pořád stejné, tak asi ten servis... jemně mi to před řezáním doladili po záběhu, že by se to rozštelovalo? Asi ne... uvidíme |  | Jak zúžitovat králičí maso, 26.9.2013 do klobásek, do tlačenky - sulc nebo huspenina... něco do mrazáku na pečení nebo skelety na polévku
|  |
 |
|
|
|