|
Příspěvky uživatele - 68.179
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zemní vruty pro kotvení plotů, 6.8.2013 Zdravím, plot má 150 cm a stojí pořád bez problému. Dokonce při pokusu s tím zahýbat to vypadá jakoby se to časem ještě více utemovalo - máme jílovité podloží, ale je to jen subjektivní pocit, změřit se to nedá. Jirka |  | Zemní vruty pro kotvení plotů, 6.4.2013  a ještě detail |  |
|  | Zemní vruty pro kotvení plotů, 6.4.2013  Tak jsem je našel a přikládám foto. Vpravo, Krinner a vlevo ten z Bau a provedení je velmi podobné. V plotě je i několik kusů od Krinnera, ale těch jsem měl málo a tak tam je většina těch jiných a rozdíl zatím nula ale jak říkám, je to teprve 3... celý příspěvek > |  | Zemní vruty pro kotvení plotů, 6.4.2013 Zdravím, Krinner to nebyl, byla to nějaká značka toho obchodu, solidní zpracování, vizuálně dobrá vrstva žárového zinku na povrchu a dobře se s nimi šroubovalo. Délka byla 550 mm a průměr 60 mm. Plot na tom stojí cca 3 roky a zatím vše O.K. Sloupky z... celý příspěvek > |  | Zemní vruty pro kotvení plotů, 16.3.2013 Vruty mám, letos to bude 3 roky v plotě a zatím drží pěkně. Kdo má možnost zajet do Německa, koupí je v místních Bau-bau v akci okolo 7 Euro / ks. Mně se to podařilo před 3-mi roky v Hagebaumarktu. Jirka |  | Sekačka na 300 m2, 5.5.2010 No jasně o tom asi není pochyb, v dnešní době se snižujou náklady všude a Dolmar pokud už něco produkuje třeba v Číně, tak si tu celkovou kvalitu víc bude hlídat. V mým případě ale jde jen o těch 300 m2 členitýho ale úplně rovnýho... celý příspěvek > |  | Sekačka na 300 m2, 5.5.2010 Hmm tak jestli ale platí poměr Fabie junior a Superb v plný palbě i pro životnost a spolehlivost stroje tak beru pro 300 m2 trávníku Fabii junior a zbytek propaříme při grilovačce respektive při vícero grilovačkách. Jirka |  | Sekačka na 300 m2, 4.5.2010 Tak ten Dolmar jsem nenašel, vypadá zajímavě. Nízká cena není zas až tak důležitá i když to SOLO na Net-u s cenou okolo 9500,-mi přijde za sekačku se záběrem 40 cm a potřebou sekat cca 300 m2 zbytečně moc.Takže to rozseknu mezi Hechtem za 3300,-... celý příspěvek > |  | Sekačka na 300 m2, 1.5.2010 Sekáme na chatě cca.300 m2. Je to udržovaný rovný trávník se spoustou keřů které je potřeba objíždět. Elektrická sekačka stačí, jen se musí moc dávat v tý džungli pozor na kabel. Zkoušel jsem motorovou s variabilním pojezdem, práce super, ale protože... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|