|
Stavba udírny s grilem svépomocí, 23.12.2012  Přidávám fotku domácích klobás z letošního uzení, povedly se jako vždy :) a hlavně - což sem patří - udírna "pracuje" tak jak má. Udičům zdar, ať máte mso a klobásy podle svého gusta!
Klidné a pohodové svátky přeje Martin |
 |
Zkušenost se sekačkou MTD 395 SPO, 18.11.2012 To by mě zajímalo co s tou sekačkou provádíte, že vám nefunguje pojezd, mám ji již pátou sezonu, ale s tímto jsem se ještě nesetkal. A a to každoročně poseká cca 3000 m2. |
 |
|
 |
Prosím co je to za rostlinu, 21.10.2012 moc vám všem děkuji, jsem moc rada ze ste mi poradili. |
 |
Prosím co je to za rostlinu, 21.10.2012  prosím o jaku rostlinu se jedna.děkuji |
 |
Nakládání masa - problém, 18.9.2012 Není to zase taková věda - stačí smaltovaný hrnec. Někdo dokonce nakládá maso do plastových kyblíků... a je to jedlé... |
 |
Zahradní krb a pergola - stavba svépomocí, 13.9.2012 Nechci chytračit, ale asi nejlepší bude stavět jednu stavbu s respektem k té druhé a ideální stav je si sednout a nakreslit si obě stavby na jeden papír. Opačná varianta vede pouze ke kompromisům. |
 |
Co vysadit za česnek?, 13.9.2012 Záleží, kolik mají palice stroužků. U paličáku (okolo 6 stroužků) by mělo stačit okolo 15 palic. |
 |
TopTaste?, 26.8.2012 Letos mám opět Toptaste sladkou jako med. Budu se opakovat z loňska když napíšu, že je to pro mě zatím jednoznačně nejlepší náhrada za domácí. |
 |
Háčky do udírny, 15.8.2012 Já mám háčky z IKEA (kuchyňské oddělení), nerezové 10 ks vyšly na 39Kč. |
 |
Plynový gril spolu s, 21.7.2012 Máte pravdu, že maso grilované nad dřevem nebo plynem chutná stejně dobře, možná nad plynem po přidání třísek ještě lépe. Vyzkoušeno osobně .
Takže nemá význam obhajovat "klasické" krby před plynovými. Jen mi připadá zbytečné plynový gril... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Plynový gril spolu s "digestoří", 21.7.2012 Však je to pouze Vaše volba .
Pokud by to měl být mobilní plynový gril, tak bych ho já osobně nedával úplně k domu a určitě bych pro něho nedělal stavební připravenost.
Martin |
 |
Plynový gril spolu s "digestoří", 21.7.2012 Zdravím staviteli,
vzhledem ke stavební připravenosti si myslím, že by bylo lepší postavit si zděný krb s klasickým sopouchem, přičemž komín by byl napojen do připraveného komínu domku. Díky tahu by krb neměl kouřit. Použitím "digestoře" bez... celý příspěvek > |
 |
Stavba udírny s grilem svépomocí, 7.7.2012 Vyřešit to lze třeba tak, že na lepenku před zděním uděláš 3cm betonovou mazaninu. Tím ochráníš izolaci i maso :).
Další variantou je použití hydroizolačních folií, které se pouze položí na základ. |
 |
Nejchutnější rajčata, 2.7.2012 Naprosto přesné a trefně napsané. Já se pod toto podepisuji. |
 |
Obaleč švestkový - 1. generace, 30.6.2012 Zdravím odborníci a chemici, po návratu z dovolené jsem si všimnul, že švestka Stanley a broskvoň Redhaven jsou velice silně zasaženy "živočichem", který v plodech tesně pod slupkou provrtává chodbičky a následně z plodů vytéká... celý příspěvek > |
 |