|
Příspěvky uživatele - 207.72
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
petunky přezimují těžko, 19.4.2006 doporučuji pořizovat petunie každý rok nové, není jisté, že budou i druhým rokem stejné, a doporučuji zkusit Milionbels. je to fantastická rostlina, stačí do jednoho závěsu dvě rostlinky-i když se zdá že jich bude málo, omyl, tak nádherně se... celý příspěvek > |  | minifialky, 26.3.2006 máte na mysly fialky domácí-africké? V OBI, nebo v BAUMAXU, nebo ve většině marketů je zahradnictví kde je mají.
Jinak varuji před fialkama venkovníma- donesené z louky a pod., pokud nejsou šlechtěné rozesemení se vám jako plevel a dusí... celý příspěvek > |  |
|  | trávy, 25.3.2006 zdravím všechny kdo mi můžou pomoci, zakládám jezírko a jeho okolí a chtěla bych ho osadit jak vodními travami, tak jeho okolí a potřebovala bych poradit jaké rostliny- samozřejmě názvy a výška a event. i nějaké křoviny a keře, ale všechno v... celý příspěvek > |  | Durman - zimování, 25.3.2006 Všechny zdravím,
mám Durmany už několik let, je to krásná i když téměř plevelná rostlina, opravdu nesnásí mráz, ani ten nejmenší, tzn. včas přenést domů, řízkovat lze kdykoli, koření ve vodě i přímo v hlíně, musí stát stále ve vodě, jinak okamžitě... celý příspěvek > |  | Pelargonium peltatum, 25.3.2006 Zdravím, vy jste začátečník? Co potřebujete vědět? Jaké nejlépe pěstovat, nebo druhy, nebo polohu? Já mám nejraději buď převyslé, dávám do truhlíků, nebo závěsů vždy stejnou barvu, vypadá to lépe, hnojím při každé zálivce trochu, celou vegetaci, nebo... celý příspěvek > |  | Jak zalévat, 25.3.2006 Nevím konkrétně co je to za rostlinu, ale vím že ji může vadit více věcí. Tak např. některé nechtějí přelívat, některé chtějí stát ve vodě-Durman, některé slunce milují-muškáty, některé milují stín. Zkuste odbornou literaturu, té je ndeska spousta.... celý příspěvek > |  | Jahody lezou z půdy, 25.3.2006 kolik let máte jahody na stejném místě? Po třech letech se mají jahody přesadit-révky, na jiné místo, samozřejmě zdravé a dobře zakořeněné, zasadit, hodně zalít-jen ke kořenům a hnojit na podzim i na jaře . Vylézání přestalo po rozsazení na nové... celý příspěvek > |  | Durman - andělské trupety, 25.3.2006 Durman roste jako plevel, je lepší dát ho do vody-řízek a on brzy pustí kořeny. Novou rostlinku nedávat na plné slunce- ani starou po vyndání na jaře ven, jarní slunce ji spálí, ale on znovu obrazí, na podzim ho draticky ořežu a dám do chladna. Celou... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|