|
Automatické zavlažování, 22.5.2013 Odisielm mi hunters ec controler do exterieru. V jednej predajni co sa zavlahami zaobera mi povedali, ze niet pomoci, ze je potrebne kupit novu. |
 |
Jak použít Algea away na zelené řasy v jezírku, 21.5.2013 Ak je to ZnO, malo by sa to rozpustit (dokonale) v kyseline aj v roztoku hydroxidu. Pri zmene pH naspat neutralizaciou by to male opat tvorit bielu zrazeninu. Zo siranu by sa mal dat elektrolyzou pripravit kovovy zinok. |
 |
|
 |
Také se nechal někdo napálit?, 15.5.2013 Predná strana, hybrid... Zadná strana oznámenie o zmene na nehybrid a vnútro by mohlo byť prázdne s lístkom, že sa minuli všetky semená aj hybridy aj nehybridy. Mohlo by to byť v 5 percentnej zlave. Zákazník by mal byť spokojný, čestne mu to... celý příspěvek > |
 |
Zasazení leknínu, 14.5.2013 Trochu sa skratit da. Hlavne s nim do vacsej nadoby. Skoro na jar sa da koren pretat v prostriedku a potom budete mat 2 lekniny. Teraz uz nie. |
 |
K čemu je Talent?, 7.5.2013 ...hovori sa, ze drina je 90 % a Talent len 10... |
 |
Prosím o určení kytiček, 7.5.2013 ...ta kyticka c 10 vam vyrastie v husty velky krik s priemerom 1 aj 2 m. |
 |
Moniliový úžeh, 6.5.2013 V tom klucovom obdobi nebolo to pocasie take zle. Ani pre jednu ani druhu chorobu. Uvidime ci sa to nedose... |
 |
Hustý trávník - co s tím?, 3.5.2013 a co takto roundup? |
 |
Hustý trávník - co s tím?, 3.5.2013 Ak je to zivy travnik a nie drnoviste suchej travy:
- vymente sekacku, alebo
- naostrite noze, alebo
- zdvihnite vysku strihu, alebo
- sekajte 2 krat castejsie, alebo
...viacere rady uplatnite naraz
|
 |
Kalač, 24.4.2013 dajte foto! 8 kg, asi naozaj netreba brusit, ale lahsie naradie... tomu treba pomoct. Inak si neviem dost dobre predstavit, co sa udeje, ak 8 kg kalac odskoci... |
 |
|
 |
Kdy sundat netkanou textilii, 24.4.2013 v zahradke sme vysadili niekolko zelenin a prikryli bielou netkanou textiliou. Otazka je, ci nie je prilis teplo a nie je lepsie ju dat prec. pravda je, ze je tenucka a nemusela by skodit. Je na cesnaku, cibuly, a vysiatej mrkve a petrzlene. |
 |
O jaký jde druh vrby?, 22.4.2013 mame podobnu a rastie 3 m za jeden rok. Toto vypada ako take mladatko. Ale mozno je len podobna. |
 |
Mravenci -> mšice, jak na ně?, 22.4.2013 Bacha, ak sa nejaky konar dotyka povedzme zahradneho domceka, mravce su vynaliezave a najdu si cestu aj po tomto konariku... |
 |
Filtrace - návrh vnitřního členění, filtrační média, 19.4.2013 ...strava pre denitrifikaciu. Jasne, najlepsi je cukor, ale videl som clanok, kde sa snazili o denitrifikaciu pomocou rozpustania vodika v odpadovej dusicnanovej vode, aj alkoholom (skoda ho). Ak ma niekto vodu znecistenu napr. vykalmi ryb, malo by... celý příspěvek > |
 |
Filtrace - návrh vnitřního členění, filtrační média, 19.4.2013 Ja by som moc porezne matrose neprecenoval, hlavne co sa tyka nitrifikacie. Denitrifikacia je ina zalezitost. Pre nitrifikaciu potrebujete dostatok kyslika a to priestor schovany niekde v poroch priam vylucuje. Ak keramzit natiahne vodu tak... celý příspěvek > |
 |