|
Příspěvky uživatele - 208.100
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Slimáci, 8.8.2014 Pokud jich moc není, tak to pomáhá, ale letos po těch lijácích bylo jich tolik, že jsem použila SLIMAX, je to obohacené o hořké látky a o repelent, který odpuzuje psy... Naše fena se mu opravdu vyhýbala, funguje to stejně jako Vanish..
Až budu v... celý příspěvek > |  | Odolná, voňavá a opakovaně kvetoucí pnoucí růže, 8.8.2014  Dále mě napadá Stanwel Perpetual, opakuje, krásně voní... je to opět stará růže a může odnožovat.
|  |
|  | Odolná, voňavá a opakovaně kvetoucí pnoucí růže, 8.8.2014  Možná by šla použít k oblouku i stará růže Marie Dermar, jen nemá ráda přílišný střih..voní nádherně |  | Odolná, voňavá a opakovaně kvetoucí pnoucí růže, 8.8.2014  Laguna voní, ale není to výrazná vůně starých růží, jako třeba u Louise Odier... A taky není úplně mrazuodolná jako jednokvetoucí růže... |  | Idenfitikace pnoucí či sadové růže, 27.6.2014  Sympathie. |  | Idenfitikace pnoucí či sadové růže, 27.6.2014  Mám růži Sympathii, jestli barva podpovídá nevím, musíte se podívat, červená se totiž blbě fotí. Je hodně vzrůstná a voní... |  | Co s Paul´s Scarlet z obrázku? Nekvete, 27.6.2014  Podnožový šípek může být i růže laxa, je celkově světlá, květy má bílé. Výhony velmi světle zelené a listy má drobné.
Nezdá se mi, že vaše růže zplaněla, dá se přinutit ke kvetení vyvázáním výhonů do stran. Podnožový šípek kvete na loňském dřevě,... celý příspěvek > |  | Jak se zbavit včel?, 9.6.2014  Mám plnou zahradu květin a na nich plno včel a přesto, žádné včely nikoho neotravují!!!
Lidi pochopte, že nejste sami na těch zahradách. Soused chovající včely má malé dítko a věřte mi, že když hned po narození skončilo v nemocnici na přístrojích... celý příspěvek > |  | Jak se zbavit včel?, 9.6.2014 Spíše přestaňte používat nějaké voňavky či deodoranty, včely mohou být agresivní i díky různým vůním...
Soused má několik včelstev přes silnici, je to pár metrů a přesto, že máme spoustu kvetoucích rostlin, žádné žihadla jsme nedostali už několik... celý příspěvek > |  | Co pořídit na menší zahradu, když nemůžu mít všechno, 23.5.2014  Tohle měli na střeše vedle budhistického chrámu |  |
|  | Co pořídit na menší zahradu, když nemůžu mít všechno, 23.5.2014  Takovou zahrádku uprostřed Soulu měli mniši |  | Může blojler snášet?, 21.5.2014 Snášet budou, slepice se množí vejci jako všichni ptáci..Ale budou snášet málo v porovnání s nosnými plemeny. Zabít je taky můžete, rozhodně bych nečekala a pokud budou mít dostatečnou váhu, tak porazit. Kuřecí maso je jen po určitou dobu, jak slépka... celý příspěvek > |  | Pnoucí růže - odolná, remontující, vonná s plnými květy?, 18.5.2014  Laguna kvete celkem bohatě plnými mírně vonícími květy a letos přezimovaly všechny výhony. |  | Plzáci, 18.5.2014  Vysypala jsem půl kg Ferramolu a po sypnutí Vanishe jsem našla chcíplé slimáky! Prostě Ferramol moc neučinkuje, naštěstí zatím nemáme malé děti... |  | Trkající beran, 10.5.2014 Tyhle zvířata, která jsou rozmazlená a tím v mládí roztomilá, se právě v dospělosti mění na tyhle tyrany... Ony vás považují za členy svého stáda a pokud nemají před vámi respekt, chtějí mít na vrh a ten si vynucují trkáním...
Proto si samce... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|