|
Příspěvky uživatele - 224.203
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Je zmlazeni kaceni?, 5.6.2016 Ať tak či tak, nejspíše to bude řešit "orgán ochrany přírody".
Pokud to oznámíte (nebo požádáte o povolení) předem, ušetříte si plno starostí oproti případu, pokud by přišli na už pokácené místo sami.
To je skoro osobní zkušenost.
Ale... celý příspěvek > |  | Už rostou, 5.6.2016  Třeboňsko 3.-4.6.2016:
hřib, kovář?, žampióny, růžovka
Josef. |  |
|  | Světlušky 2016, 5.6.2016 Tak už je to tady: včera (4.6.2016) ve 21.55 jsem viděl letět první letošní světlušku.
V mokré olšině pod hrází lesního rybníčka. Vcelku teplo (okolo 20 stupňů) a vlhko po deštích z předchozích dnů.
Pro (nové) zájemce připomínám, že vlákno... celý příspěvek > |  | Stará červená letní jabloň, 31.3.2013 Založil jsem téma a už jsem se skoro neozval a teď učiním prohlášení :-). Připojím několik bodů:
Děkuji všem přispěvatelům k "mému" jablku.
Jezibabin vstup do neukončené diskuse a navíc se žlutým jablkem mne trochu "rozhodil". (Mne hned... celý příspěvek > |  | Kompostér, 31.3.2013 Přiložím své kompostéry: úplně jednoduchá a levná konstrukce:
V rozích čtyři kůly /nebo stromky - jsou trvanlivější :-)/
Z kulatiny vystavěná "srubová" konstrukce. Netřeba v rozích "čepovat". Kulatina jakákoli, o průměru (5-) 10 (-15)... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|