|
Přesazení buxusů, 28.3.2013 Mohla bych se zeptat o kolik vyroste Buxus za rok? děkuji :) |
 |
Odrůda melounu do chladnější polohy, 22.3.2013 Dá se pěstovat meloun ve skleníku?? děkuji za odpovědi :) |
 |
|
 |
Jahodnik, 9.3.2013 Chtěla jsem se zeptat měsíční jahody Rujana je to jen letnička nebo trvalka? Děkuji za odpovědi :)
|
 |
Okurky ve skleníku, 8.3.2013 Chtěla jsem se zeptat čím pohnojit okurky ve skleníku? Míša,. |
 |
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 17.2.2013 Já letos vše pěstují poprvé.. Zkusím-
Titan, Salus,Stupické skleníkové, Bejbíno a Cherrola
snad se mi vyvedou.. |
 |
Jarní výsev, 17.2.2013 Právě že se o ně starám dobře a hezky a mrchy malý sou asi hodně rozmazlený.. přecházím také na drsnější pěstování.. :) |
 |
Jarní výsev, 17.2.2013 Každý den je rosím 2x. Mají 20st. A sadbovací misky jsou v igelitovém pytlíku.. A semena nemají ani náznak klíčku... semena jen tak čučej.. |
 |
Jarní výsev, 17.2.2013 Já vysela rajčata i papriky 11.2. A stále nic.. Nejdřív sem je vysela po jednom semínku do sadbovačů Jiffy a asi hluboko tak jsem je vyndala a dala do plastových semínek.. A taky nic, ani náznak.. Nevim co stím... |
 |
Jarní výsev, 12.2.2013 Kdy mohu dát sadbu která je v sadbovačích do skleníku aby tam ještě chvíli rostla než příjde do volné půdy? |
 |
Jarní výsev, 11.2.2013 Dobrý den dneska jsem vysela rajčata a papriky protože mám vytápěný skleník.. Ale bohužel ve skleníku jsou 3st. Má to smysl dát do něj výsevy? Četla jsem že potřebují 24st.. Nechtěla bych aby sazenice byly vytahané a slabé.. Máte nějakou radu? Děkuji... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Tajemná plodina, 27.1.2013 Dobrý den chtěla bych se zeptat co to je? Hledala jsem to na netu a nic moc mi to nenašlo.. Latinsky se to řekne Solanum mandarika |
 |
Kolik utrácíte za semínka?, 27.1.2013 Já jsem si letos nakoupila semínka za 2000kč.. Nelituju toho! Když to někoho baví pěstovat a má na to finance proč ne... :) Jinak..mě taky nadávají že sem blázen.. Asi na tom něco bude.. |
 |