Příspěvky uživatele - 195.19

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kapři u dna, 28.3.2013
Děkuji vám všem za rady a názory. Asi bude nejlepší nainstalovat kameru abych měla přehled co se tam za celý den děje.
Kapři u dna, 26.3.2013
Je fakt, že do okrasného jezírka je nejlepší si pořídit oukleje:(. A na kapry se dívat s potapěčskými brýlemi:)
Kapři u dna, 26.3.2013
Oni ale dřív přijímali potravu z hladiny a bez problému.Teď je asi 40 kaprů už dva roky natlačených na dně na sobě a je jim jedno jestli je plus 20 nebo teď v zimě(kdy je normální, že se zdržují u dna). Mě to připadá jako by se něčeho báli, ale... celý příspěvek >
Kapři u dna, 24.3.2013
Ano je pravda, že mám nové a silnější čerpadlo, teď je to zhruba 2 roky a ještě vzduchování.Takže je to pro ně špatně?
Kapři u dna, 23.3.2013
Dobrý den, mám asi 10 let fóliové jezírko 12m x 4m a poslední dva roky se kapři celou dobu zdržují jenom u dna v hloubce asi 130cm. Můžete mi někdo poradit čím to asi je?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika