|
Příspěvky uživatele - 117.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odrůda melounu do chladnější polohy, 2.3.2013 Mě neroubovaný nejdou ani ve skleníku :-(.Marta |  | Odrůda melounu do chladnější polohy, 2.3.2013 Budete mít radost, že se vám to podařilo a nemusíte shánět roubovance v jinde.Mě se to moc nedaří.Nemám na to dobré podmínky.Západní okno v paneláku není nic moc... |  |
|  | Odrůda melounu do chladnější polohy, 2.3.2013 Nejde mi se sem přihlásit, tak se omlovám za anominitu.Jsem z Chomutova. |  | Odrůda melounu do chladnější polohy, 2.3.2013  Bydlím v podkrušnohoří 330n.m.Několik let úspěšně pěstuji melouny, ale pouze roubavané a na netkané textilii.Pří ochlazení přikryji.Většinou dozrály všechny odrůdy, které se mi podařilo sehnat, nebo naroubovat. |  | Pomáhá lunární kalendář?, 12.2.2013 No nevím, ale já myslím, že spíš záleží na zemině.I ta nejkvalitnější může při špatném skladování v igelitovýv¨ch pytlích chytit různé plísně.Já letos propařila zeminu z mého kompostu a po týdnu už mi lezou papriky a mochyně.Zatímco v loni mi... celý příspěvek > |  | Žlutý meloun - pěstování, 12.1.2013 Myslím, že na melouny je moc brzo.Je krátký den a málo světla. |  | Kávová sedlina jako hnojivo, 30.12.2011 to chce aspoň jednou týdně umýt nádobí a nic nebude plesnivé :-D |  |
 |
|
|
|