|
Příspěvky uživatele - 47.34
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zahradní krb a pergola - stavba svépomocí, 31.5.2013 Mino Stastna - presne takto si predstavuji svuj krb s udirnou - jiz mam zaklady.
Mohu poprosit zda mate nekde vice fotek, popripade i nakres s meritkem? Vubec nevim jak to mam delat velke atp.
Dale bych mel dotaz jak jste delali tu pracovni... celý příspěvek > |  | Udirna s grilem v jednom, 21.3.2013 Dobry den, dekuji za reakci. Jiz jsem procetl vetsi mnozstvi diskuzi a nikde jsem nenasel reseni ktere jsem navrhnul - tzn zda je mozne, aby komora pro uzeni slouzila i jako gril (jen ze se tam da ta miska na to uhli)
Vsude co jsem videl... celý příspěvek > |  |
|  | Dmácí uzený sýr, 7.12.2011 Ahoj, ja udim syr uz nekolik let a osvedcil se mi nasledujici postup. 30% eidam (45% nema smysl, moc tece) nastrouham nahrubo a smicham s nasekanym cesnekem nebo orechy, palivou paprikou, olivama. Naladuju do puncoch (oblibenou znacku nemam,... celý příspěvek > |  | Uhyn zavojnatek, 8.6.2011 Dobry den, za posledni dva tydny nam uhynula ctrta zavojnatka v jezirku cca 12m3 kde mame celkem 30 ryb 12-18cm. Druhou rybku jsme dali na pitvu kde se vicemene nic neprokazalo - zaver zpravy: bud stres, nekvalitni voda, nedostatek potravy - zadne... celý příspěvek > |  | Palenka z exotickeho ovoce, 10.8.2009 Zdravim vsechny konzumenty domacich palenek
Mam ponekud netradicni dotaz. Muzete se nekdo podelit o zkusenosti s palenkou z exotickeho ovoce? Budu mit moznost levne ziskat cca 4 metraky bananu a stejne mnozstvi melounu. S palenkou z... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|