|
Příspěvky uživatele - 235.107
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lilkoviště, 4.8.2013  jeste dnesni foto..
|  | Mečíky ze semínek, 4.8.2013 no dodejte fotku a uvidime :)
ono se nasledne take uvidi jak je dany semenac odolny nebo ne, pak tedy stavba kvetu, pocet kvetu, nákvět, rovnost, odolnost na spálení slunce atd... a take mnozivost, proste je toho spousty |  |
|  | Papriky - 2013, 4.8.2013  take mi to prijde neco jako Superamy-je protahlejsi, po silene reakci od Libery už take od nich upoustim, ostatni firmy je plně nahradí
po dnesku dostaly papriky trochu krup tak budu cekat jak se to zas projevi...
|  | Ruční secí strojek Agrozet Roudnice, 21.3.2013 mám jej též, jen musí být opravdu sucho, jinak s ním nelze vysévat |  | Mrazy v březnu 2013, 21.3.2013 jsem chtěl dát napikýrované košťáloviny a saláty do skleníku, tak jako každoročně, ale letos teda nevím, aby ani tyto zeleniny nezmrzly... i když hodím na ně textílii, tak v noci -5st a více--co myslíte? |  | Jedno očko na tažni, 16.5.2012 a Wimpi, odkud tedy jste? |  |
|
|
|