Příspěvky uživatele - 29.181

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Štěpování révy - stratifikace, 3.4.2014 Obsahuje fotku
Já si několikrát nechal na roubované odrůdě dozrát 1 hrozen a v dalším roce už byla normální úroda, jako na starších keřích. Samozřejmě záleží na tom, jaké má réva přírůstky. Na fotografii je naroubovaná odrůda Rošfor, která měla v 1roce přírůstek... celý příspěvek >
Ulehla vyklicena rajcata, 16.3.2013
Já zas nechápu, proč zeminu nepřitiskujete, když včera jste je přitisknul, jak jste psal. J.
Meruňky po meruňkách, 9.10.2012
Příčin může být mnoho. Letos bych vsadil na tuhé mrazy, u Prahy bylo -25°C. Kolik máte stromů? 4 ze 100 by nebylo tak moc. Zkontrolujte, zda nejste v mrazové kotlině, lepší je svah k Labi, to spodní část terénu ohřívá. Starší meruňky... celý příspěvek >
hnojení jabloní i jiných ovocných stromů, 19.6.2008
Nemám důvod být ani pro ani proti. Sama jabloně hnojím cereritem, občas přihodím popel z dřevěného uhlí. Loňská jablka mám doteď rovněž jedlá-ale přisuzuji to uskladnění Míla R
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika