|
Příspěvky uživatele - 29.181
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Štěpování révy - stratifikace, 3.4.2014  Já si několikrát nechal na roubované odrůdě dozrát 1 hrozen a v dalším roce už byla normální úroda, jako na starších keřích. Samozřejmě záleží na tom, jaké má réva přírůstky. Na fotografii je naroubovaná odrůda Rošfor, která měla v 1roce přírůstek... celý příspěvek > |  | Ulehla vyklicena rajcata, 16.3.2013 Já zas nechápu, proč zeminu nepřitiskujete, když včera jste je přitisknul, jak jste psal. J. |  |
|  | Meruňky po meruňkách, 9.10.2012 Příčin může být mnoho. Letos bych vsadil na tuhé mrazy, u Prahy bylo -25°C.
Kolik máte stromů? 4 ze 100 by nebylo tak moc.
Zkontrolujte, zda nejste v mrazové kotlině, lepší je svah k Labi, to spodní část terénu ohřívá.
Starší meruňky... celý příspěvek > |  | hnojení jabloní i jiných ovocných stromů, 19.6.2008 Nemám důvod být ani pro ani proti. Sama jabloně hnojím cereritem, občas přihodím popel z dřevěného uhlí. Loňská jablka mám doteď rovněž jedlá-ale přisuzuji to uskladnění Míla R |  |
|
|
|