|
Poznávačka, 2.3.2013 Bude to vraneček |
 |
Petrklíč, 15.2.2013 Tyto první "vlaštovky "jara jsou rychlené - nejlépe pak zasadit do záhonu jakmile to počasí dovolí. Doma by vám dlouho neprospívala.
Prvosenka vyšší by to měla být. |
 |
|
 |
Prosím o pomoc při určení druhu rostliny, 14.2.2013 Myslím, že je to blín - je jedovatý. |
 |
Petrklíč, 14.2.2013 bez obrázku nikdo neučí |
 |
Prosím o pomoc s určením rostliny, 14.2.2013 snad nějaký druh echeverie |
 |
Poznávačka, 13.2.2013  ta první je krvokvět- mám bíle kvetoucí
druhou mám taky- připadá mi jako nějaká zplaněná amarilka nebo co nikdy mi to nekvetlo - tak budu ráda taky za správný název |
 |
Copak je to za kytku?, 10.2.2013 ano já ji taky pěstuji polehlou, zde je vyvázaná uchytkami k opoře |
 |
Copak je to za kytku?, 10.2.2013 já bych řekla peperomia - snad orba - uvidíme až se vyjádří odbornící |
 |
Pomoc při určení druhu, 10.2.2013 to je domácí štěstí - plevel našich babiček,
odlom šlahouny, odstraň spodní listy aspoň dva nebo tři /čím víc/ tím bude rostlina košatější a nech aspoň 2 kolínka která budou ve vodě ve vodě pustí kořínky a ty ji pak zasadíš |
 |
Jméno květinky, 10.2.2013 Tato" květinka" by nás vystěhovala z bytu - své ostré listy a rychlý růst, byl pro nás nepřijatelný- musela z domu i když byla krásná |
 |
|
 |
Jméno květinky, 9.2.2013 bude to pandanus |
 |
Kam zasadit tulipány v únoru, 7.2.2013 zasadit do květníků a nechat venku |
 |
Co vám právě kvete a raší, 30.1.2013  u nás dneska už koukají narcisky |
 |
Jak často zalévat?, 26.1.2013 já zalévám tak 1x za deset dní a mám zkušenost, čím méně zalévám tím víc kvetou |
 |
Špatně přezimované muškáty, 24.1.2013 Chladno jim nevadí, ale chtějí světlo, bez světla vidíte jak dopadly. Mám je v prádelně na okně - je tam tak stěží 6-8st. Vypadají dobře, sem tam nějaký lístek uschne, ale to mne netrápí. zalévám opravdu minimálně, při tom chladu vodu až tam... celý příspěvek > |
 |