|
Prosím o pojmenování rostliny, 8.7.2012 přes zimu ho můžete pěstovat i doma |
 |
Jak pak se jmenuje tato trvalka?, 1.7.2012  prosím kdo mi pomůže určit tuto květinu - mívá i bílý květ a dost se rozrůstá... poradíte -díky |
 |
|
 |
Copak je to za keřík, 26.6.2012  prosím kdo mi poradí co to roste za keřík - děkuji |
 |
Žlutá květina, 25.6.2012 u nás jí říkáme nocenka - protože vykvéta večer a kvete v noci |
 |
Cizokrajný strom kvetoucí, 23.6.2012 tak jsem našla po dlouhém hledání název
Protiha vzpřímená, Tecoma stans zjistila jsem, že se dají koupit u nás i semena ,ale stromek nebo keř nelze venku u nás přezimovat.
|
 |
Košatění oleandru, 22.6.2012  já bych ty sazenice zastřihla nad dvěma listy a rozvětvil by se ale jestli by vyrazil ze země to asi ne - mě tedy aspoň takto malý ze země nikdy nevyrazil, ale po zakrácení měl víc výhonů. Já jsem letos musela oleandry všechny zastřihnout těsně nad... celý příspěvek > |
 |
Cizokrajný strom kvetoucí, 22.6.2012 prosím jak se jmenuje tento kvetoucí strom - připadá mi do trubačovitých - nebo se mýlím?kvete v Řecku- děkuji za pomoc |
 |
Chamaedorea...?, 21.6.2012 já bych ji uřízla a nechala zakořenit - takto je opravdu nevzhledná ,mám ji také ale pěknou košatou |
 |
Neznámá rostlina - bezkvětá, 18.6.2012 bude to begonie je jich moc druhů - jistě se stane, že časem i vykvete |
 |
Jak se jmenuje, 3.6.2012 nějaká modrá lilie |
 |
|
 |
Zasazené cynie a astry chřadnou, 3.6.2012 pokud koupím sadbu v zahradnictví každoročně mají tu nemoc- začnou odumírat od kořenů a chřadnou...
letos jsem si zasela sama a rostou a jsou pěkné/obojí/ - nevím tedy čím to je |
 |
Nevíte prosím, co je to za rostlinu?, 3.6.2012 je to lopatkovec |
 |
Převislé muškáty, 3.6.2012 jde o to čím hnojíte - nejlepší je kristalon - květ pak nasadí hodně na květ |
 |
Kytky do truhlíků, 2.6.2012 balzamíny růžové
lobelky fialové
muškáty zonále nebo královské |
 |
Jak nejlepe uskladnit redkvicky?, 2.6.2012 ředkvičky je nejlepší sít postupně, aby postupně dorustaly a pochutnal sis na čerstvých - stejně ti nevydrží dlouho i když je dáš do vlhkého sklepa. nejlepší je během dvou-tří dnů je spotřebovat - pak už jsou gumové a nejsou dobré - ještě tak v... celý příspěvek > |
 |