|
Příspěvky uživatele - 148.21
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Mrazy v březnu 2013, 23.3.2013 O angrest a rybiz by som sa nebal, tie u mna prezili aj horsie zimy. | | Opylovač Rivan, 23.3.2013 Vhodny opelovac pre Rivan je napr. Burlat pripadne Karesova. | |
| | Mrazy v březnu 2013, 23.3.2013 Ze by to uz od teraz, do rana fakt nepokleslo? Hm, je jasno a bezvetrie tak sa mi to nezda.
| | Mrazy v březnu 2013, 23.3.2013 U mna to dnes vyzera na rekord tohtorocnej zimy, aktualne je jasno a -9°C, modely mi naznacuju ze môze byt -17°C az -19°C a tolko asi aj bude. | | Může dnes koupená merunka ve školce "ze sklepa" prozatím ven na mráz?, 22.3.2013 Nezmrzne. | | Mráz a květy meruněk, 21.3.2013 U mna sa puciky zatiall ani nepohli, a neni vidno ziaden naznak pucania. Zaujimalo by ma, ci uz ma niekto kvetne puky v stave, ako na obrazku D.
Inak sa mi nechce verit, ze by plodiky ako su na obrazku I, poskodil mraz -2°C iba 10 percent... celý příspěvek > | | Mrazy v březnu 2013, 20.3.2013 Potesujuce je ze s velkou nocou, definitivne odide taketo zimne pocasie, a zacne naplno jar, modely slubuju pomerne vysoke teploty.
| | Které jablíčko vám chutná s blížícím se jarem?, 20.3.2013 Mal som v plane kupit Goldstar na MM106, ale ako tu prechadzam temi a citam ohlasy, tak vaham ci nekupit radsej Sirius na MM106, ma niekto este obidve odrody v sklepe, pre porovnanie? (zasadil by som obe, ale setrim miesto) | | Broskvoň Regina, 18.3.2013 Petre, ja mam pre tento rok zakupene Redhaven a Fairhaven (na broskynomadli), tieto dva preto aby som zistil, ako sa v mojich podmienkach dari broskyniam (u nas ich nikto zatial nepestuje), a ked bude aky taky uspech, tak do buducna planujem rozsirit... celý příspěvek > | | Mrazy v březnu 2013, 18.3.2013 Tato tema je super, da su tu prispievat aj v case, ked este inak nie je ocom. Inak vyhladky na buduci tyzden sa u nas zhorsili: 24.3. -18°C, 25.3. - 19°C, 26.3. - 17°C, a 27.3. -18°C. Teraz uz len sa modlit ze to je nejaky... celý příspěvek > | |
| | Broskvoň Regina, 18.3.2013 V Limabachu sa da borskyna PRINCESS® kupit, no bez predmena Diamond. | | Mrazy v březnu 2013, 17.3.2013 Podla poslednych vystupov, sa potvrdzuje, ze zima este nepovedala posledne slovo. Malo by to opät zacat (u nas to vlastne ani neskoncilo) 23, a na 27 mi "slubuju" -16°C.
Inak dnes padol na uzemi Slovenska rekord pokial ide o zimu 2012/2013,... celý příspěvek > | | Mrazy v březnu 2013, 16.3.2013 Tak dnes rano to neslo po -10°C, bolo zamracene a fukal vietor, tak mozno preto.
No dnes sa vycasilo, vietor utichol, a predpovede na zajtrajsie rano nevyzeraju pre moju oblast priaznivo (-18°C), tak aspon ze tu mame miestami aj cez meter... celý příspěvek > | | Je možnost zkusit švestku přeroubovat?, 15.3.2013 Tak som su pre mna velmi cenne skusenosti, nakolko byvam nedaleko (okres Bardejov). | | Je možnost zkusit švestku přeroubovat?, 15.3.2013 Dobry den, mohol by som sa spytat na vasu lokalitu? Zaskocili ste ma s tym co pisete o JOJO (extremna nachylnost na moniliu a glejtok).
A to som si ich chcel napestovat z kôstok, a pouzivat ako podnoz pre kôstkoviny. :/ | |
|
|
|
|