|
Příspěvky uživatele - 212.34
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Z kterých stromů nedávat větve králíkům, 3.11.2013 Před lety jsem průběžně vyřezával a do velkého králičího výběhu dával celé mladé stromy třešňových ptáčnic. Králíci je kompletně ohlodali a poté bylo zbylé dřevo posekáno na spálení.
Určitě bych nedával větve z tisu, jinak možno... celý příspěvek > |  | Moravský modrý obor, 2.11.2013  Králíci jsou to pěkní a na chov nijak zvlášť nároční. Mají sice taky svá ale, přesto jejich chov doporučuji.
|  |
|  | Samice se nechtějí nechat připustit, 2.11.2013 Nechte je odpočinout, "vyždímal" jste je dost. |  | Lipnická švestka, 2.11.2013 Na tom videu, kde má být ona Lipnická švestka, je jasně vidět malé zakulacené a hodně "vzdušně" rozmístěné plody. Něco podobného jsem viděl před 35 lety. Byl to volně v přírodě na kraji lesa vyrostlý semenáč, jen měl hustější násadu plodů.... celý příspěvek > |  | Dlouhozobka, 13.10.2013  Přesněji dlouhozobka svízelová, která má mimo jiné, v oblibě hvozdíkovité rostliny a v době květu hvozdíku kartouzku kolem mého plotu je stálým hostem.
Též je velmi láká kvetoucí hvoz. pyšný, který jsem míval na zahradě a teď, už přežívá... celý příspěvek > |  | Lipnická švestka, 8.10.2013 Není žádný problém vypěstovat spoustu semenáčů, vybrat z toho po započaté plodnosti to kvalitnější, nazvat podle místa pěstování a pak halasně vychvalovat.
Vážení, nebuďte naivní. Opravdu kvalitní semenáč skutečně pravé domácí švestky... celý příspěvek > |  | Problém s kočičkou, 12.8.2013 Díky, vyzkouším. |  | Problém s kočičkou, 9.8.2013 Opravdu netušíte čím to může být? Vedry to není, již to začlo před vedry |  | Problém s kočičkou, 15.7.2013  Dobrý den, když jsem zašal stavět byla již na zahradě větvička kočičky /snad to říkam správně/. Po cca 4 letech je ztoho již stromisko, ale nam se líbi, jelikož nám na zahradě, dělá jedině krásné stiné misto. Nyní nám ovšem začiná usychat :-(Nevíte... celý příspěvek > |  | Motor Jikov 1433, 12.7.2013 Po nastartování běží na volnoběhu ve vyšších otáčkách a nedá se přidat nebo ubrat plyn. Co s tím?
Za radu děkuji.
Rudolf |  |
|  | Komáří larvy - likvidace, 26.6.2013 Na to je snadné udržovat zásadité pH vody a dostatečně ji chlorovat. |  | Kdy začít krmit rybičky?, 9.3.2013 Dokud nebude mít voda teplotu od těch +12°C výš, tak by nekrmil granulkama a podobným připravovaným krmivem, ale jen živým zooplanktonem.
Důležité je v průběhu celého roku nedat rybám potravy zbytečně mnoho, protože se nadbytečným krmením... celý příspěvek > |  | Švestky v sezóně 2012, 24.2.2013 V příspěvcích se odrůda Stanley uvádí jako spolehlivě plodná, což je sice pravda, ale u mne, co nesežerou červi, to napadne monilióza a z bohatě nasazené úrody toho moc nesklidím, takže se chystám strom zlikvidovat a nikdy si, již tuto odrůdu... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|