Příspěvky uživatele - 131.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lilkoviště 2014, 11.2.2014
a mate skusenosti aj z pestovaným barevneho lilku od firmy semo
Co maju radi krocani, 20.5.2013
to jsem jim dal ale nezajem oni jenom povyberaji granulky co ted??
Paprika amy, 10.4.2013
už som im dal teplotu cca 18 C a svetla maju dosť aj jich hnojim a včera som zem pokypril paličkou
Roubovaní melounu na indickou okurku, 19.3.2013
Zdravim, mate nekdo skušenosti z roubovaním dyne červene(sugar baby) na indickou okurku kalabasu. Dekuji
Odrůda melounu do chladnější polohy, 8.3.2013
budu davat na zahon na černou textilii
Odrůda melounu do chladnější polohy, 8.3.2013
Zdravim, jake mate skusenosti z roubovani melouna sugar baby na podnož sprinter F1?? kdy je najlepe už začet z predpestovani melounu na roubovani?? 
Sázení a předpěstování kukuřice - prosím o rady, 5.3.2013
ja doporucuji set kukrici venku primo do volne pudy rastlina je odolnejsi jako predpestovana minuleho roku jsem sel kukurici andrea ted budu set Aranka F1
Odrůda melounu do chladnější polohy, 28.2.2013
takže mužem už vyset meloun sugar baby ktery nebudu roubovat len asi 3 rostliny?
Odrůda melounu do chladnější polohy, 27.2.2013
Bydlim v nadmorske vyšce 600 m.n.m je to poradne vysoko pro melony ne?? a v lete je tu dosť teple len noci su chladnješí
Jahodnik, 28.1.2013
Dekuji Ivane
Kvetak - paleta barev, 24.1.2013
ja by som ich posadil do zavetria a na polotien a vysievat sa maju do volnej pody alebo predpestovat? a zelene a orandzove ste nemali?
a vy osobne s tym nemate skusenosti nepestovali ste to?
tak kedy by sa mali spravne vysievat?
takze je horsi ako bily kvetak klasicky?
Kvetak - paleta barev, 24.1.2013 Obsahuje fotku
Skusal niekto uz pestovat kvetak semo paleta barev?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika