|
Použitelnost semen z chilli papricek, 10.3.2013 Já jsem papričky a ostatni zeleninu sela teprve před týdnem... |
 |
Lilie, 8.3.2013 uz ji morim... a pak hned ven.. :-) |
 |
|
 |
Slimáci, 8.3.2013 Někde jsem četla, že je dobré zeleninu polít rozmíchaným prdopečem ve vodě..zelenina se da před konzimací omýt a slimáci na ni nejdou..nevíte co je na tom pravdy?? |
 |
Lilie, 8.3.2013 Moc Vám děkuji za cenné rady.. |
 |
Lilie, 8.3.2013 Můžu postupovat podobně u kosatce a kaly?..přiznám se, nakoupila jsem si cibule a zapomněla jsem je v jednom květináči, který mi zůstal v prádelně.. Asi se ptám hloupě, ale s tímhle nemám zkušenost a je to zatím španělská vesnice |
 |
Lilie, 8.3.2013 Spíš mám pocit, že je vyschlá..aby vůbec narašila.. |
 |
Lilie, 8.3.2013 Mám lilii LOLLYPOP.. Mám čekat až přejdou teď ty největší mrazy a dát ven do zeme? Nebo hned do květináče a do chladu?? |
 |
Surfinie, 8.3.2013 Zdravím Vás, loni jsem měla stejný problém..někde mi řekli, že má rostlina málo železa..sháněla jsem správné hnojivo, ale už bylo pozdě..také mi odešly.. |
 |
Lilie, 8.3.2013 Ahoj, loni na podzim se mi podařilo koupit cibulku lilie.. Nikdy jsem je ale nepestovala..se zahradnictvim zacinam.. Jak a kdy můžu dát cibulku do zeme? Díky za odpověď.. |
 |