|
Příspěvky uživatele - 24.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jahodové víno, 14.6.2010 Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat, jestli nemá někdo zkušenosti s tím jak se dělá víno z jahod. Zda je postup podobný jako u každého ovoce(višně, rybíz) nebo tam jsou nějaké fígle. Vím že jahody neobsahují moc cukru takže s doslazením bude... celý příspěvek > |  | Jahodovice, 9.11.2009 Dobrý den chtěl jsem se zeptat, jestli nemá někdo zkušenost při zakládání kvasu z jahod. Podle mého názoru by to mělo býti stejné jako u ostatního ovoce(čisté ovoce narušit-pomačkat dát do bečky, cukr přidávat to nevím, a až je vykvašeno tak pálit.... celý příspěvek > |  |
|  | Měření kvasu cukroměrem, 29.10.2009 Dobrý den chtěl bych se zeptat, jestli ovlivňuje teplota při měření kvasu cukroměrem celkový výsledek měření. Když je menší teplota obsahuje kvas vice nezkvasitelných cukrů. S pozdravem děkuji za odpověd O. |  | Onemocnění švestky, 31.8.2009 Dobrý den. S totožným problémem u svých svěstek sem se setkal tento rok také. Jsou to ale odkopky z jižní moravy a dělají to pouze 2 stromky. Nevíte někdo čím to může být(ovoce ještě neměly) |  | Neplodící josta, 27.11.2007 Jostu jsem koupila nyní v bauhausu za 24.-Kč, je tam výprodej. Tak snad budete mít štěstí i vy. Koupila jsem také vistárii čínskou za 75,-Kč a spoustu dalších okrasných krásných keřů a rostlin. |  |
 |
|
|
|