|
Příspěvky uživatele - 3.168
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Proč mam každý rok plísen sněžnou v trávníku, 3.3.2013 trávník je i docela hustý, jak teda hnojit a zavlažovat? děkuji za každou radu, nebo na koho se mám obrátit |  | Proč mam každý rok plísen sněžnou v trávníku, 3.3.2013 podzimní hnojivo jsem aplikoval taky, přes léto nádhera ted hruza, jak tomu předejit, mín hnojit, mín kropit, provzdušnit nebo na podzim postříkat? |  |
|  | Proč mam každý rok plísen sněžnou v trávníku, 3.3.2013 trávník je poctivě hnojený, sekaný a denně zavlažovaný, proč se každý rok objevuje ve velkém množství plísen sněžna, soused se trávníku zdaleka tak nevěnuje a plísen nemívá, nevíte co muže být příčinou |  | Odrůdy vhodné na pergoly, 10.4.2010 Solaris je O.K., ale jako moštová odrůda. Na jídlo jsou lepší např. PRIM. |  | Reva a vápno, 10.4.2010 Réva je vápnomilná, ale příliš vápna škodí. Viz. chloróza - žloutenky. |  | Jakou odrůdu révy na Vysočinu?, 10.4.2010 S Krystalem mám zkušenosti, pěstuji ho již více než 25 let. U nás ve vinařské oblasti opravdu slabě roste, ačkoliv byl naštěpován na vícero podnožích. Další výsabu mám u Prešova - bramborářská oblast - roste tam na zahrádkách jako pravokořenný... celý příspěvek > |  | Vyčerpání vinné révy časnými výnosy, 10.4.2010 Vemte si ze ZYJANA příklad. Olšava, Arkádia, Chrupky... atd. - výborné odrůdy, ale člověk musí být nemilosrdný. 1 velký hrozen potřebuje alespoň dva silné letorosty. Staří zahradníci ještě hrozny cizelovali - odstraňovali... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|